Trčanje
11.04.2019.

ADIDAS SOLAR DRIVE: Patike sa revolucionarnom tehnologijom

Trčanje

Kada brend adidas trkačku patiku okarakteriše kao Rocket Science You Can Wear, onda znate da je u pitanju jedinstvena silueta neverovatnih performansi. Upravo je to slučaj sa patikama iz nove adidas SOLAR DRIVE kolekcije, koja je inspirisana NASA tehnologijom.

Revolucionarna tehnologija adidas Solar Drive patika

Adidas SOLAR DRIVE su lagane patike, sa inovativnom tehnologijom utkanom u vlakna, koje pružaju vrhunsku podršku trčanju i komfor svakom trkaču. S obzirom na dizajn koji je inspirisan vazduhoplovnim inženjeringom, ove patike za trkače sa neutralnom pronacijom (stilom gaženja) pružaju maksimalnu podršku i komfor bez obzira na brzinu i distance koje trčite.

Novi ženski model kombinuje crvenu i jarko ljubičastu, kako bi stvorio vibrantnu fuziju boja, dok muški model predstavlja kombinaciju jako crvene sa crnom i sivom, za oživljavanje kosmičke energije. Koncept fuzije, spajanja dva unikatna elementa u jedan, predstavljen je upravo kroz ovakvu kombinciju boja za oba modela.

Zahvaljujući prilagodljivim jastučićima i fleksibilnom i dugotrajnom Adiwear đonu, udobnost je u adidas SOLAR DRIVE patikama zagarantovana na svakom koraku, dok je gornjište izrađeno od laganog, prozračnog mrežastog materijala. Fitcounter dodatak na peti još jedna je garancija za neprikosnovenu udobnost.

Specifikacija adidas Solar Drive patika za muškarce

  • Težina patike: 307 g,
  • Nagib međuđona: 10 mm (peta: 30 mm / prednji deo patike: 20 mm),
  • Pronacija: Neutralna.

Specifikacija ženskih adidas Solar Drive patika

  • Težina patike: 261 g,
  • Nagib međuđona: 10 mm (peta: 30 mm / prednji deo patike: 20 mm),
  • Pronacija: Neutralna. 

Adidas SOLAR DRIVE patike mogu se pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online, uz besplatnu dostavu.  

Run'n More tim

Ostavi komentar

string(0) ""
string(0) ""