Naočare

po strani
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Namena
Cena
nike
adidas
asics
jr-nike
under-armour
ironman
mcdavid
4 proizvoda
Pročitajte

Sunčani dani mogu biti veoma prijatni za trčanje, ali sunčevi zraci mogu negativno uticati na vaše rezultate tokom trčanja. Da biste se zaštitili od toplote i UV zraka, obavezno nabavite kačket za trčanje, dok su vam za zaštitu očiju od jakog svetla i ultraljubičastih zraka preko potrebne naočare za trčanje. Njihova prednost ogleda se i u tome što su odlična zaštita od vetra, prašine i insekata.

 

Stakla se na naočarima za trčanje sve manje upotrebljavaju, jer je primat preuzela polikarbonatna plastika koja je lakša i izdržljivija na udar. Imajte na umu da i boja stakala može da proizvede različite efekte. Siva i zelena stakla su, stoga, neutralna, jer se kroz njih vide prave boje, a kontrast je veći. Braon stakla takođe povećavaju kontrast boja, dok su tirkizna stakla dobra za srednje ili jako svetlo. Narandžasta i žuta stakla izobličuju boje, ujedno povećavajući kontrast i dubinu.

 

Neke naočare za trčanje imaju polarisana stakla koja smanjuju odsjaj površine kao što je voda. Pojedina stakla mogu imati i premaz u vidu polupropusnog ogledala, koji odbija određeni stepen zračenja, ali nema UV zaštitu. Dobro će vam doći i GPS satovi za trčanje, koji se takođe mogu pronaći na Run ’n More Online Shop-u, ali i gel za trčanje, zahvaljujući kojem možete povratiti svu izgubljenu energiju. Naručite ih online još danas i iskoristite pogodnost besplatne isporuke prilikom kupovine!

string(0) ""
string(0) ""