Testovi
01.06.2019.

HOKA ONE ONE CARBON X: Patika koja je oborila dva svetska rekorda

Testovi

Kilometri su samo broj u HOKA ONE ONE patikama za trčanje, a kada model tog brenda obori dva svetska rekorda za samo nedelju dana, od kojih je jedan svetski rekord na 50 milja, nema sumnje da je reč o vanserijskim patikama koje nemaju konkurenciju. Upravo su to postigle HOKA ONE ONE Carbon X patike visokih performansi, koje maratoncima pružaju maksimalnu brzinu, a ultramaratoncima potpunu sigurnost i zaštitu.

Šta je novo na HOKA ONE ONE Carbon X patikama za trčanje?

Kao vanserijski takmičar, Carbon X je dizajniran tako da sadrži sve prepoznatljive i do sada neotkrivene HOKA tehnologije upakovane u moderni dizajn. One nisu samo lagane i mekane, već i neverovatno udobne i idealne za nošenje na svim podlogama.

Zahvaljujući unapređenom Meta-Rocker dizajnu i jedinstvenoj kombinaciji PROFLY X pena u đonu, koja je upotpunjena posebno konstruisanom pločom izrađenom od karbonskih vlakana, ne morate razmišljati o udobnosti novog HOKA modela. Gornji sloj pene osmišljen je tako da pruži komfor, dok je donji sloj garancija za eksplozivnost. Zahvaljujući toj tehnologiji, Carbon X je svestrani model koji je neverovatno izdržljiv i koji vas sigurno neće izneveriti koliko god kilometara prešli.

Ultra lagano gornjište sinonim je za brzinu! Pleteno je i dizajnirano tako da obavija stopalo, pružajući mu maksimalnu podršku.

Kome su namenjene Carbon X patike za trčanje?

HOKA ONE ONE Carbon X model namenjen je trkačima sa neutralnom/normalnom pronacijom (stilom gaženja). Jednoslojno mrežasto gornjište patika pruža maksimalnu prozračnost u prednjem delu, dok je pleteno ojačanje garancija za stabilnost na svim terenima. Možete ih nositi na trkačkoj stazi, betonu, zemljanim površinama, ali i tokom treninga u teretani.

Težina patike iznosi 247 grama, dok je nagib đona od pete ka prstima 5 mm. Visina prednjeg dela patika je 27 mm, a zadnjeg 32 mm.

HOKA ONE ONE Carbon X patike za trčanje od danas se mogu pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 i online u ograničenim količinama. Požurite po svoj par i budite deo neverovatne trkačke euforije koja je zahvaljujući novom HOKA modelu obišla ceo svet.

Run’n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""