O nama

Run ’n More je koncept koji je nastao iz uverenja da svako može da postane i bude trkač.

Naročito smo ponosni na činjenicu da smo prvi specijalizovani trkački shop u Srbiji i nalazimo se u samom centru grada, u Uzun Mirkovoj broj 10 u Beogradu.

 

 

S obzirom na to da je, od samog početka, naša ponuda i komunikacija usmerena ka svim profesionalnim trkačima, ali i ljubiteljima trčanja, Run ’n More shop osmišljen je tako da svakom sportisti pruži jedinstveno iskustvo, koje ne obuhvata samo kupovinu najkvalitetnije opreme za trčanje. Stoga možemo reći da osnov Run ’n More koncepta čine tri ključna stuba:

 

- Najbolja ponuda opreme za trčanje. U Run ’n More (online) shop-u trkače i trkačice očekuje najveći izbor trkačke opreme najpoznatijih svetskih brendova. Na jednom mestu se, stoga, može pronaći više od 200 različitih modela patika za trčanje, odeća za trčanje, ali i aksesoari i suplementi. U Run ’n More shop-u možete pronaći sve što vam je potrebno za postizanje još boljih trkačkih rezultata.

 

- Jedinstveno iskustvo kupovine opreme za trčanje. Run ’n More shop je svojim enterijerom, tehnološkim pomagalima koja se koriste prilikom izbora najadekvatnijih patika za trčanje, ali i posebno dizajniranim kutkom u kojem se možete pripremiti za trening, potpuno prilagođen trkačima.

 

Tehnologija koju koristimo kako bismo vam pomogli prilikom izbora adekvatne patike za trčanje, jedinstvena je u našoj zemlji. Reč je o skeneru koji znatno olakšava proces izbora patika, zato što snima način na koji trkač gazi i automatski meri pronaciju, usmeravajući vas na model patike za trčanje koja je najbolja za vas – sve to na osnovu karakteristika koje vam najviše odgovaraju. Još jedna prednost ove tehnologije ogleda se u tome što skener pomaže da uvidite na koji način možete unaprediti svoje trkačke performanse. Više informacija o tome kako biramo najbolje patike za trčanje pročitajte ovde.

 

 

Kada je sam enterijer Run ’n More shop-a u pitanju, u njemu se posebno izdvaja kutak u kojem možete odložiti svoje stvari i otići na trening. Dakle, ukoliko se nalazite u blizini Run ’n More-a i želite da trčite, dovoljno je samo da se obratite našim prodavcima, ostavite svoje stvari u svlačionici i krenete na trening. Ali, to nije sve. Po povratku s treninga se u našim svlačionicama možete istuširati, oporaviti i pripremiti za povratak svakodnevnim aktivnostima.

 

- Usluga koja je usmerena ka potrebama trkača. Run ’n More shop vode trkači, u njemu rade trkači i za sve što radimo fokus je na trkačima. Trčimo, testiramo, učimo o tehnologijama i, što je najvažnije, slušamo vaša iskustva.

 

Ukoliko i vi želite da iskusite prijateljsko okruženje ispunjeno energijom koju trčanje sa sobom nosi, posetite Run ’n More shop. Čekamo vas!

Trkački pozdrav.