JOŠ BOLJI USLOVI - JOŠ JAČA KUPOVINA  

UZ ADMINISTRATIVNU ZABRANU

 

Pored raznih pogodnosti, akcija, popusta, kao i razičitih načina kupovine, Sport Vision se oduvek trudio da izgradi poseban odnos sa svim potrošačima i da im kupovinu svakim danom učini najpovoljnijom za njih i za njihov kućni budžet.

Kako bismo izašli u susret potrebama zaposlenih i velikom broju članova Sindikata u nabavci sportske obuće, odeće i opreme garantovanog kvaliteta i najpoznatijih sportskih brendova na jednom mestu po još povoljnijim uslovima, omogućili smo:

  •  KUPOVINU NA RATE UZ ADMINISTRATIVNU ZABRANU
  •  OD 2 DO 12 MESEČNIH RATA, PO VAŠEM IZBORU
  •  BEZ ČEKOVA I BANKARSKIH KARTICA
  •  KUPOVINU ARTIKALA KOJI SU VEĆ NA POPUSTI ILI AKCIJI
  •  MOGUĆNOST KUPOVINE I SVE POVOLJNOSTI KOJE NUDI LOYALTY PROGRAM SPORT&BONUS
  •  KUPOVINU U SVIM MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA IZ GRUPE SPORT VISION, KAO I U RAZLIČITIM KONCEPTIMA- Sport Vision, Buzz, Extra Sports, Run `n More, Kids i Sport Vision Outletima

 

Sve za sport i za celu porodicu i sve to po najpovoljnijim uslovima potražite u više od 100 maloprodajnih objekata širom Srbije.

 

Povoljnosti kupovine odnose se i na sve penzionere, samo uz poslednji ček i ličnu kartu.

Kako bi se realizovala kupovina uz Administrativnu zabranu, potrebno je da vaša Kompanija – Sindikat  potpiše ugovor o poslovnoj saradnji.  Molimo vas da vaše zahteve pošaljete na email: obustave@sportvision.rs.

Ukoliko vaša Kompanija ima potpisan ugovor sa Sport Vision- om, potreban obrazac za kupovinu putem Administrativne zabrane možete preuzeti u Vašoj obračunskoj službi finansija. 

Obrazac Administrativne zabrane, možete preuzeti ovde, klikom na linkove ispod:

Postanite deo Sport Vision ekipe i iskoristite sve povoljnosti kupovine koje smo za vas obezbedili već danas!

 

NEKA VAŠA KUPOVINA BUDE JOŠ LAKŠA,

BEZ OPTEREĆENJA NA KUĆNI BUDŽET!