Sindikalna prodaja

Poštovani potrošači,

Pored klasičnih načina kupovine Sport Vision je u mogućnosti da izađe u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata sa nabavkom sportske obuće, odeće, rekvizita i sprava, garantovanog kvaliteta, po povoljnim cenama, od 2  do 12 mesečnih rata, po vašem izboru, putem Administrativne zabrane, bez kamate, bez limitiranja visine rate, ne opterećujući „keš“, čekove i platne kartice.

 

 

U vreme propterećenog kućnog budžeta, kupovina na broj rata po vašoj želji (od 2 do 12 mesečnih rata) bez kamate je parvo rešenje.

Ovim načinom kupovine možete da izaberete originalne proizvode: Nike, Adidas, New Balance, Mizuno, Hoka One One, Saucony, Under Armour i Salomon.

Kupci ovog vida prodaje imaju pogodnosti: odloženo bezskamatno plaćanje, pristupačne maloprodajne cene, bonuse, akcije...Takođe ovaj vid prodaje obuhvata i sniženja (sezonska i akcijska sniženja).

Kupovinom uz Administrativnu zabranu i Sport&Bonus karticu ostvaruju se dodatne pogodnosti kao i uz ostala sredstva plaćanja.

Omogućili smo kupovinu i PENZIONERIMA OD 2 DO 12 RATA, BEZ KAMATE, SAMO SA POSLEDNJIM ČEKOM I LIČNOM KARTOM.

U mogućnosti smo da vam ponudimo i koncept prodaje HAPPY DAY (posebna organizacija prodaje za partnere, 2 puta godišnje, sa posebnim pogodnostima).

Vršimo i prodaju za potrebe firmi-sindikata, radi učešća Ekipa na Team building-sindikalnim susretima. Za ovu kupovinu preko „računa“, možemo da ponudimo veći popust ( i do 30% niže cene od maloprodajnih).
Takođe omogućavamo kupovinu poklon kartica, (kao poklon najboljim radnicima, paketića, kao i opreme za rad...).
Smatramo da ovaj vid kupovine ima budućnost u mogućoj saradnji.

Da bi se omogućila kupovina putem Administrativne zabrane, potrebno je da vaša Firma – Sindikat  potpiše ugovor o poslovnoj saradnji. Vaše zahteve poslati na email obustave@sportvision.rs.

U želji da prepoznate u našoj ponudi, interes zaposlenih i članova vašeg sindikata, radujemo se budućoj saradnji sa Vama!

U koliko Vaša Firma - Sindikat ima potpisan ugovor sa Sport Vision-om, potreban obrazac za kupovinu putem administrativne zabrane možete preuzeti u Vašoj obračunskoj službi finansija - Sindikatu. 

Obrazac Administrativne zabrane, možete preuzeti ovde na sajtu, klikom na linkove ispod:

Maloprodajne objekte u kojima možete kupovati putem administrativne zabrane možete pogledati ovde.