Isporuka

 

 

Za proizvode koje poručite u online prodavnici Run 'n More možete odabrati:

  1. Click & Collect isporuku tj. besplatnu isporuku u Run 'n More maloprodajnom objektu u  kome možete preuzeti svoju porudžbinu
  2. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 300 RSD. 
  3. Preuzimanje na D Express paketomatu na 130 lokacija u 60 gradova širom SrbijeOvaj vid isporuke je besplatan za porudžbine iznad 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 300 RSD. 

 

1. CLICK & COLLECT

Click&Collect Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete u našem maloprodajnom objektu.

Da biste porudžbinu preuzeli u Run 'n More maloprodajnom objektu, proizvode treba da kupite na sajtu runnmore.com tako što ćete:

  1. Odabrati Način dostave - Click&Collect i Run 'n More maloprodajni objekat
  2. Odabrati Način plaćanja - Platnom karticom ili gift karticom
  3. Potvrditi porudžbinu
  4. Obaviti plaćanje karticom (saznajte više) ili gift karticom u celosti
  5. Dobiti potvrdu o uspešnom kreiranju porudžbine
     

Rok isporuke

 

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. 

 

Ukoliko vaša porudžbina sadrži više proizvoda koje ne možemo da obezbedimo na jednoj lokaciji, može se desiti da celokupna porudžbina stigne u više pošiljki. Nakon što sve pošiljke pristignu u maloprodajni objekat i vaša porudžbina se kompletira, poslaćemo vam email obaveštenje da možete da preuzmete svoju porudžbinu u željenom maloprodajnom objektu.

 

Obaveštenje možete očekivati u roku od 3-5 dana od dana kreiranja porudžbine. 

 

Preuzimanje pošiljke

 

U  e-mail poruci obaveštenja da možete preuzeti svoju porudžbinu dobićete sigurnosni kod koji treba da pokažete na uvid ili izdiktirate zaposlenima u maloprodajnom objektu kao i rok do kada možete da preuzmete svoju porudžbinu.

 

Rok za preuzimanje porudžbine je 5 dana od momenta kada vam pošaljemo obaveštenje da možete da preuzmete porudžbinu.


Cena Click & Collect isporuke

 

Click & Collect isporuka je BESPLATNA

Napomena: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

2. REGULARNA ISPORUKA

 

Rok isporuke

 

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

 

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima dostave istih će vas obavestiti kurirska služba. 

 

Preuzimanje pošiljke

 

Run 'n More sarađuje sa kurirskim služba Daily Express i AKS EXPRESS KURIR. 

 

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.

 

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

 

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 011 422 1410.

 

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

 

Cena isporuke

 

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 6000 RSD.

 

Za porudžbine ispod 6000 RSD trošak isporuke je 300 RSD i biće iskazan na računu. 

 

Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

3. PREUZIMANJE NA D EXPRESS PAKETOMATU

 

Preuzimanje na paketomatu Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete na 130 lokacija u 60 gradova širom Srbije. D Paketomati su postavljeni na benziskim stanicama, supermarketima, šoping centrima i rade 24 časa dnevno, jednostavni su i bezbedni za upotrebu. Prednost ovog vida dostave je što svoju pošiljku možete preuzeti bez čekanja kurira. 

 

Da biste na ovaj način mogli da preuzmete svoju pošiljku neophodno je prilikom kreiranja porudžbine odabere ovaj vid dostave a potom odaberete paketomat tj. benzinsku stanicu do koje vam je najkomfornije da odete. 

 

*Nakon odabira ovog načina isporuke nije moguće preusmeravanje pošiljke na drugu adresu.

 

Rok isporuke na paketomat

 

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. 

 

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima isporuke istih na željeni paketomat obavestiće vas kurirska služba. 

 

Preuzimanje pošiljke

 

Kada pošiljka bude spremna za preuzimanje D Express će vam poslati Viber/SMS poruku sa sigurnosnim kodom koji treba da ukucate na paketomatu da biste ga otključali. Nakon što dobijete tu poruku, svoju pošiljku možete preuzeti u roku od 2 radna dana. 

 

Ukoliko ste kao način plaćanja prilikom kreiranja porudžbine odabrali pouzeće, svoju pošiljku prvo treba da platite kasiru na benzinskoj stanici gotovinom ili platnom karticom. Nakon toga možete da otvorite svoj paketomat ukucavanjem koda. 

 

Ukoliko ste prilikom kreiranja porudžbine odabrali plaćanje platnom ili gift karticom i isto uspešno obavili, po dolasku na benzinsku stanicu možete momentalno pristupiti otvaranju paketomata.

 

Cena isporuke

 

Isporuka na paketomat je besplatna za sve porudžbine iznad 6000 RSD.

 

Za porudžbine ispod 6000 RSD trošak isporuke je 300 RSD i biće iskazan na računu. 

 

Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nećete imati bilo kakvih plaćanja na benzinskoj stanici

 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.