Uslovi isporuke

Za proizvode koje poručite u online prodavnici Run 'n More možete odabrati:

  1. Click & Collect isporuku tj. besplatnu isporuku u Run 'n More maloprodajnom objektu u  kome možete preuzeti svoju porudžbinu
  2. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 10000 RSD, dok se za porudžbine ispod 10000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 200 RSD. 

 

CLICK & COLLECT

Click&Collect Vam omogućava da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici preuzmete u našem maloprodajnom objekut.

Da biste porudžbinu preuzeli u Run 'n More maloprodajnom objektu, proizvode treba da kupite na sajtu runnmore.com tako što ćete:

  1. Odabrati Način dostave - Click&Collect i Run 'n More maloprodajni objekat
  2. Odabrati Način plaćanja - Platnom karticom ili Platnom karticom Mastercard
  3. Potvrditi porudžbinu
  4. Obaviti plaćanje karticom na strani banke (saznajte više)
  5. Dobiti potvrdu o uspešnom kreiranju porudžbine i o uspešnoj rezervaciji sredstava na kartici
     

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko telefon koji ste koristitli prilikom kreiranje porudžbine ima instaliranu Viber aplikaciju dobićete i Viber poruku o statusu porudžbine. 

Ukoliko vaša porudžbina sadrži više proizvoda koje ne možemo da obezbedimo na jednoj lokaciji, može se desiti da celokupna porudžbina stigne u više pošiljki. Nakon što sve pošiljke pristignu u maloprodajni objekat i vaša porudžbina se kompletira, poslaćemo vam email obaveštenje/Viber poruku da možete da preuzmete svoju porudžbinu u željenom maloprodajnom objektu.

Obaveštenje možete očekivati u roku od 3-5 dana od dana kreiranja porudžbine. 

Preuzimanje pošiljke

U  e-mailu/Viber poruci obaveštenja da možete preuzeti svoju porudžbinu dobićete sigurnosni kod koji treba da pokažete na uvid ili izdiktirate zaposlenima u maloprodajnom objektu kao i rok do kada možete da preuzmete svoju porudžbinu.

Rok za preuzimanje porudžbine je 5 dana od momenta kada vam pošaljemo obaveštenje da možete da preuzmete porudžbinu.


Cena Click & Collect isporuke

Click & Collect isporuka je BESPLATNA

Napomena: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko telefon koji ste koristitli prilikom kreiranje porudžbine ima instaliranu Viber aplikaciju dobićete i Viber poruku o statusu porudžbine. 

Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla koje ne možemo da pošaljemo sa jedne lokacije, porudžbinu ćemo vam poslati u više pošiljki, a o intervalima dostave istih će vas obavestiti kurirska služba. 

Preuzimanje pošiljke

Run 'n More sarađuje sa kurirskim služba Daily Express i AKS EXPRESS KURIR. 

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, besplatnim pozivom broja 0800 003 008.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Cena isporuke

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 10000 RSD.

Za porudžbine ispod 10000 RSD trošak isporuke je 200 RSD i biće iskazan na računu. 

Ukoliko porudžbinu plaćate platnim ili gift karticama tokom kupovine u našoj online prodavnici u vrednost porudžbine će biti uračunat i trošak isporuke tako da nemate plaćanja ka kurirskoj službi prilikom dostave

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

string(0) ""
string(0) ""