Trčanje
04.07.2019.

ADIDAS PULSEBOOST HD: Patika za urbane gradske sredine

Trčanje

Poslednja inovacija iz oblasti Boost tehnologije nedavno je predstavljena trkačkom svetu. U pitanju je model Adidas PulseBoost HD, nova trkačka silueta koja donosi više stabilnosti, neprevaziđeni povrat energije i još veći komfor. Dizajnirana tako da stopalo bude bliže podlozi, PulseBoost HD je patika koja trkačima omogućava nagla zaustavljanja i brze promene pravaca u urbanim sredinama.

Dizajneri ovog svetski poznatog brenda želeli su da naprave siluetu koja će odgovarati potrebama urbanih trkača. Primetivši da oni češće gaze prednjim delom stopala, iskoristili su kompjuterski dizajn i stvorili siluetu koja je idealna za gradsko trčanje. Tako je zajedničkim radom Adidasa i predstavnika urbane trkačke kulture stvorena PulseBoost HD silueta, koja na sebi ima ucrtane GPS koordinate Njujorka, Pariza i Berlina, gradova iz koje su potekli trkači koji su pomogli u razvoju modela.

PulseBoost HD je prva patika koja nudi Boost HD, novu verziju prepoznatljivog Adidas đona i tehnologije. Tu je i novi Continental Adaptive Traxion, gumeni spoljni deo đona koji stopalu pruža maksimalnu stabilnost pri brzim promenama pravca, kao i Adapt Knitjedinstveno fleksibilno gornjište. U saradnji sa kompanijom Spotify, Adidas je na jeziku patike ugradio QR kod koji je povezan sa posebnim muzičkim plejlistama, tako da trkači jednostavnim skeniranjem koda mogu uživati u listi koja je popularna u njihovom području.

Limitirana kolekcija Adidas PulseBoost HD muških i ženskih patika za trčanje sada je dostupna u našoj prodavnici (Uzun Mirkova 10) i online. Naručite je i osetite jedinstveno Boost iskustvo.

Run'n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""