Vesti
17.07.2019.

PREDSTAVLJAMO NIKE FAST PACK PATIKE ZA TRČANJE

Vesti

Predstavljamo vam pravu neonsku ekstravagancu – patike za trčanje iz nove Nike Fast Pack serije, koje su deo Nike Zoom porodice. Jedan od vodećih modela kolekcije predstavlja najpopularnija trkačka patika – Nike Air Zoom Pegasus 36, koja predstavlja unapređenu verziju modela iz serije 35. Drugi je Nike Zoom Fly 3, još jedan prepoznatljiv trkački model, koji, baš kao i Pegasus, dolazi u upečatljivom neon zelenom koloritu, boji najvidljivijoj ljudskom oku.

Ipak, neobična boja gornjišta nije jedino što izdvaja ta dva trkačka modela, već i Zoom Air jedinica koja je ovoga puta punjena novom ZoomX penom.

Nike „Fast Pack“ Air Zoom Pegasus 36 – nova serija istinske trkačke ikone

Istinska trkačka ikona je upravo dobila svoje još laganije i upečatljivije izdanje. Reč je o modelu Nike Air Zoom Pegasus 36, koji sadrži mnogo više perforacija i gornjište konstruisano tako da pruži stratešku prozračnost na delovima stopala koji su skloni brzom zagrevanju. Još laganija, tanja konstrukcija patika za trčanje upotpunjena je tankim jezikom koji ne umanjuje udobnost, dok istaknuti Flywire sistem pertlanja obavija stopalo i pruža mu stabilnost čak i prilikom najbržeg tempa.

Cushlon ST pena omogućava maksimalni povrat energije sa svakim korakom, dok waflle šara na đonu omogućava odličnu trakciju u svim pravcima. Model u silueti „Phanom/Electric Green/Moon Particle/Ridgerock“ može se pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 i online.

Nike „Fast Pack“ Zoom Fly 3 – patika za trčanje sa pogonskom snagom

Inspirisane modelom Vaporfly, Nike Zoom Fly 3 patike za trčanje pružaju maksimalni komfor i dugotrajnost svim trkačima koji vole da prelaze kilometre i kilometre. Pogonska snaga je omogućena zahvaljujući ploči od karbonskih vlakana, dok Nike React međuđon koji se prostire celom dužinom patike omogućava maksimalni povrat energije, uz mekoću i lakoću pokreta. Lagano gornjište obavija stopalo i doprinosi brzini. Nike Zoom Fly 3 „Electric Green/Vapor Green/Phantom/Black“ muške patike za trčanje dostupne su instore i online.

Ponesite najlaganije trkačke patike sezone u vibrantnim bojama, jer sa Nike Fast Pack kolekcijom sigurno nećete pogrešiti.

Run'n More tim