Kačket

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Namena
Veličina
Cena
3 proizvoda
Pročitajte

Zaštita od sunca može se smatrati jednom od najvećih „briga“ trkača tokom toplijih dana. UV zračenja su u letnjem periodu često veoma jaka, čak i kada je dan oblačan, dok dugo izlaganje suncu kao rezultat može imati veoma neprijatne posledice. Baš zato je važno da razmišljate i o ovom detalju, te da na vreme nabavite kačket za trčanje.

 

Muški kačketi za trčanje i ženski kačketi za trčanje koji su deo Run ’n More ponude dostupni su u više različitih varijanti i boja. Naša preporuka je da, ukoliko trčite po sunčanom danu, ne birate kačkete tamnih boja, već isključivo bele ili kačkete svetlijih boja. I svetliji i tamniji kačketi za trčanje napravljeni su od prozračnih materijala, zahvaljujući kojima se znoj brže apsorbuje i isparava.

 

Iako predstavljaju dobru zaštitu od sunca, kačketi ne mogu sprečiti refleksiju svetlosti. Na scenu tada stupaju naočare za trčanje, dok će vam, tokom vrelih letnjih dana, sigurno dobro doći i flašice za vodu. Dakle, imajte na umu da vaš kačket treba da bude izrađen od materijala koji omogućava koži da diše, koji je lagan i funkcionalan. Reč je o jednoj od najboljih investicija koje možete imati u svojoj trkačkoj karijeri, dok vas najbolji kačketi za trčanje čekaju i na Run ’n More Online Shop-u.