Naočare

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Sunčani dani mogu biti veoma prijatni za trčanje, ali sunčevi zraci mogu negativno uticati na vaše rezultate tokom trčanja. Da biste se zaštitili od toplote i UV zraka, obavezno nabavite kačket za trčanje, dok su vam za zaštitu očiju od jakog svetla i ultraljubičastih zraka preko potrebne naočare za trčanje. Njihova prednost ogleda se i u tome što su odlična zaštita od vetra, prašine i insekata.

 

Stakla se na naočarima za trčanje sve manje upotrebljavaju, jer je primat preuzela polikarbonatna plastika koja je lakša i izdržljivija na udar. Imajte na umu da i boja stakala može da proizvede različite efekte. Siva i zelena stakla su, stoga, neutralna, jer se kroz njih vide prave boje, a kontrast je veći. Braon stakla takođe povećavaju kontrast boja, dok su tirkizna stakla dobra za srednje ili jako svetlo. Narandžasta i žuta stakla izobličuju boje, ujedno povećavajući kontrast i dubinu.

 

Neke naočare za trčanje imaju polarisana stakla koja smanjuju odsjaj površine kao što je voda. Pojedina stakla mogu imati i premaz u vidu polupropusnog ogledala, koji odbija određeni stepen zračenja, ali nema UV zaštitu. Dobro će vam doći i GPS satovi za trčanje, koji se takođe mogu pronaći na Run ’n More Online Shop-u, ali i gel za trčanje, zahvaljujući kojem možete povratiti svu izgubljenu energiju. Naručite ih online još danas i iskoristite pogodnost besplatne isporuke prilikom kupovine!