Gel

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

S obzirom na to da trčanje iziskuje veliki fizički napor, telu je neophodna kombinacija proteina, ugljenih hidrata i masti kako bi u svakom trenutku imalo dovoljno energije. Primarni izvor energije trkača upravo su ugljeni hidrati i kada dođe do nedostatka ove zalihe, najbolji način da se ona povrati jeste gel za trčanje.

 

Flašice za vodu su deo opreme koja će vam sigurno dobro doći tokom trke ili treninga, naročito kada treba da popijete energetske gelove. Reč je o koncentrisanim sportskim napicima koji su najpraktičniji za duge treninge i trke. Da biste ih pravilno koristili, uzimajte ih sa vodom, dok količina gela zavisi od dužine koju trčite, ali i od vaše mase, metabolizma i fizičke kondicije. Gel se pakuje u kesicama koje se lako mogu oguliti i konzumira se 15 – 20 minuta pre trke. Odličan je i za sve „jutarnje trkače“ zato što će im dati potrebnu zalihu energije da izdrže ceo trening.

 

Da bi vaša oprema za trčanje bila potpuna, na Run ’n More Online Shop-u pronađite i GPS sat za trčanje, ali i energetski prašak za trčanje, koji će biti pravi dodatak vašoj ishrani. Naručite ih online još danas i budite potpuno spremni za svaki fizički napor izazvan trčanjem.