Ulošci

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Da li ste znali da se stopalo čini 19 mišića, 26 kostiju, 33 zgloba i 107 ligamenata? Impresivno, zar ne! Kada se to ima na umu, postaje potpuno jasno zašto su patike za trčanje, ali i ulošci za patike oprema čijoj se izradi posvećuje posebna pažnja. Baš zato su kvalitetni ulošci za patike brenda Ironman deo Run ’n More ponude.

 

Zadatak uložaka jeste da stopalo dodatno podrže u patici i učine ga još stabilnijim. Iako ćete sa patikama dobiti odgovarajući uložak, to ne znači da će vam on potpuno odgovarati. Zbog toga se i prave posebni, anatomski ulošci, koji mogu biti sportski ili korektivni. Oni ne treba da budu ravni, već da imaju podršku za luk stopala na sredini. Zahvaljujući ovakvom dizajnu, ulošci omogućavaju stopalu da održi svoj prirodan položaj.

 

Imajte na umu da se ulošci za patike za trčanje sastoje od osnovnog materijala, koji čini penasti ili lateks materijal, a koji može imati i otvore za perspiraciju. Ulošci sadrže i dodatni materijal, polipropilen, koji je fleksibilan i stopalu daje komfor, držeći ga u pravilnom položaju. Još jedan detalj je i te kako važan prilikom kupovine – gazeća površina uloška ne sme da bude tanja od 3 milimetra! Obratite pažnju i na čarape za trčanje, ali i na helanke za trčanje. Svaki od ovih odevnih komada možete pronaći na Run ’n More Online Shop-u, dok su brojne pogodnosti prilikom kupovine dobar razlog da ih još danas naručite online.