Donji deo 3/4

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Oprema za trčanje u letnjem periodu gotovo je nezamisliva bez tri-četvrt varijanti, bile to helanke ili pantalone. U Run ‘n More ponudi nalaze se muške tri-četvrt pantalone i ženske tri-četvrt pantalone, brendova Nike i Adidas. Izrađene su tako da se potpuno prilagode svakom trkaču, bez obzira na njegove potrebe, i dobro dođu tokom zagrevanja, ali i tokom treninga.

 

Odličan su izbor za proleće i leto, dok možemo reći da su naročito popularne kod žena. Ipak, tri-četvrt varijante mogu nositi i muškarci, i to u varijanti koja obuhvata majice za trčanje, majice dugih rukava, ali i onoj u koju se ubrajaju duksevi za trčanje.

 

Čarape za trčanje, ulošci za patike, ali i kačket za trčanje dodaci su bez kog nema pravog trkača, dok sve ove komade možete pronaći i naručiti na Run ‘n More Online Shop-u. I patike za trčanje su važan, da ne kažemo najvažniji deo naše ponude. Baš zato što znamo koliko su komfor i udobnost važni tokom trčanja, obezbedili smo vam besplatnu zamenu modela i veličina, uz isporuku koja je takođe potpuno besplatna.

string(0) ""
string(0) ""