Dok traju pripreme za vašu prvu polumaratonsku trku, na Beogradskom maratonu 14. aprila, sigurno razmišljate o tome kako da pratite rezultate koje postižete, a da vam gedžet koji koristite ne smeta tokom trčanja. Nastojite da postepeno ubrzavate tempo trčanja (ali se nemojte preforsirati) i svoje rezultate pratite pomoću GPS sata, koji će vam dati najrealnije rezultate. Naš predlog za to je Garmin Forerunner 35. Otkrivamo vam nekoliko razloga zašto baš taj sat treba da se nađe u vašoj kolekciji.

Garmin Forerunner 35 prati rad srca 24/7

Forerunner 35 je lagani GPS sat koji je savršen za svakodnevne trkačke treninge, ali i za trke. Ne samo zbog svog izgleda (tanak je i lagan), već i zbog tehnologije Garmin Elevate™  za merenje pulsa na ručnom zglobu, odličan je izbor za sve trkače, bili oni već oprobani na stazi i velikim trkama ili tek početnici. Osim pulsa, Forerunner 35 meri i distancu koju ste prešli, pejs, intervale i mnoge druge metrike koje vam mogu biti od važnosti.

Sa Garmin Forerunner 35 satom uvek ste „na vezi“

Kada se poveže sa kompatibilnim smartphone-om, Forerunner 35 postaje pravi tehnološki magnat. Zahvaljujući njemu možete biti u direktnoj komunikaciji sa drugim ljudima, koji u svakom trenutku mogu pratiti vašu putanju kretanja i rezultate koje postižete. Kao miljenik u Garmin kolekciji, Garmin Forerunner 35  ima odlične funkcije povezivanja – šalje pametna obaveštenja i garantuje automatski prenos na uslugu Garmin Connect™ uz praćenje u realnom vremenu i upravljanje muzikom.

Napravite svoj jedinstveni sportski profil

Forerunner 35 GPS trkački sat prati vaše aktivnosti tokom celog dana. On broji korake, kalorije i minute intenzivnog vežbanja, podsećajući vas kada je vreme za kretanje. I to nije sve. Sat je opremljen alatima za treniranje kao što su intervali i posebne aktivnosti za trčanje i hodanje, ali i za trčanje u zatvorenom, biciklizam i aerobno vežbanje. Automatski prenos na Garmin Connect™ Mobile App, besplatnu online fitness zajednicu, omogućava vam da se pridružite izazovima, primate insights poruke i delite napredak u ostvarivanju ciljeva.

Dodatne specifikacije

Evo još nekoliko napomena koje vam mogu biti od koristi. Dimenzije sata su 35,5 x 40,7 x 13,3 mm, a težina 37,3 g. Baterija traje do 9 dana, ukoliko Garmin Forerunner 35 koristite kao sat, odnosno do 13 sati u načinu rada za treniranje. Vodootporan je na 50 m dubine i sadrži Virtual Pacer™, koji upoređuje trenutni i zadati tempo.

Dobra vest je da je Garmin Forerunner 35 WHRM kolekcija od danas na popustu od 20% u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10, pa ne propustite priliku da nabavite jedan model i za sebe. Akcija traje do 18. aprila.

Ne čekajte pravo vreme za trčanje. Stavite svoj Garmin Forerunner 35 sat i potrčite sada!

Run’n More Tim