Trčanje
02.08.2019.

FEEL THE BOOST: NOVE ADIDAS ULTRABOOST19 PATIKE ZA TRČANJE

Trčanje

Brend adidas predstavio je nove kolorite Ultraboost 19 muških i ženskih patika za trčanje, pozivajući potrošače širom sveta da „osete Boost” i ponovo se zaljube u osećaj koji samo ta tehnologija pruža trkačima. Poslednje Ultraboost 19 izdanje nudi sve prednosti revolucionarnog modela inspirisanog i redizajniranog za novu eru trčanja i fitnesa.

Kao sjajna trkačka tehnologija središnjeg dela đona, Boost svakim korakom i u svim uslovima pruža komfor i povrat energije. Kod najnovijeg modela dodato je 20 odsto više Boost-a u gornjem delu konstrukcije i Torsion dizajn, čime se trkačima pruža još bolji osećaj tokom trčanja.

Adidas je udružio tim dizajnera sa trkačima iz svih delova sveta kako bi zajedničkim snagama pojednostavili originalni Ultraboost model, svodeći 17 postojećih komponenti na četiri ključne:     

  • Optimizovani središnji deo đona sa 20 odsto više Boost-a radi pružanja dodatne energije pri svakom koraku;
  • Nova Torsion Spring tehnologija koja gotovo bez napora trkače „gura napred”, pružajući im veći povrat energije;
  • 3D Heel Frame koji stopalu pruža čvrsto ležište, uz ojačanu podršku i stabilnost radi veće sigurnosti tokom trčanja;
  • Inovativno Primeknit 360 gornjište patike, koje savršeno prianja stopalu pružajući mu dodatnu podršku i komfor.

Od lansiranja 2013. godine, Boost postavlja standarde za komfor i dizajn, omogućavajući sportistima iz različitih kategorija (uključujući trčanje, košarku, tenis, golf, skejtbording i bejzbol) vrhunske rezultate.

Adidas Ultraboost 19 muške i ženske patike za trčanje već sada možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online. Dostava je besplatna!

Run'n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""