Trening
21.04.2021.

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O NOVIM NEW BALANCE FUELCELL REBEL v2

Trening

Druga verzija New Balance FuelCell Rebel patika za trčanje odličan je primer next-generation modela za svakodnevne treninge. Zahvaljujući unapređenom punjenju đona, koji sadrži FuelCell tehnologiju, omogućen je maksimalan povrat energije sa svakim korakom.

Reč je o patikama koje daju pravu podršku prilikom svakog trkačkog ili treninga visokog intenziteta. Asimetrična konstrukcija i širi prednji deo savršeno prate prirodni pokret stopala. Međuđon i đon su neverovatno dugotrajni, što ovaj model dodatno ističe u odnosu na modele slične cenovne kategorije.

 

 

Specifikacija novih New Balance FuelCell Rebel v2 patika za trčanje

 

Podloga: Beton

Pronacija: Neutralna

Prosečna težina: 204 g (muška patika); 167 g (ženska patika)

Debljina đona: Umerena (26 mm na peti, 20 mm u prednjem delu)

Nagib: 6 mm

 

Međuđon: FuelCell tehnologija

Đon: Guma, ojačana za nošenje na nepristupačnim područjima

Gornjište: Lagana i prozračna mrežica

Cena muškog modela: 15.799 RSD (sa online popustom 12.639 RSD)

Cena ženskog modela: 14.699 RSD (sa online popustom 11.759 RSD)

 

Šta još treba da znate o New Balance FuelCell Rebel patikama za trčanje?

 

Dizajneri brenda New Balance zaista su predstavili potpuno novu, unapređenu verziju FuelCell Rebel patika. Bilo da nosite muške ili ženske FuelCell Rebel v2 patike za trčanje, treba da znate da će vam ovaj model pružiti maksimalnu podršku prilikom svih ubrzanja i promena pravaca, bustujući vas dodatnom energijom za postizanje još boljih rezultata.

Međuđon patika je dovoljno ispunjen penom da osećate udobnost sa svakim korakom, ali je njegova visina opet prilagođena potrebom za stabilnošću prilikom svakog susreta sa tlom. Peta je veoma pametno zaobljena, sa istaknutim laganim izrezima na bočnim stranama, zbog čega je omogućen gladak prelazak od pete ka prstima.

Možete ih nositi tokom svakodnevnih treninga; tokom intervala, kako biste unapredili svoje performanse; na podlogama kao što su beton i zemlja.

Nove New Balance FuelCell Rebel v2 patike za trčanje možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online.

 

Trenutno nema komentara