Vesti
14.06.2022.

PREDSTAVLJAMO VAM ASICS GEL-NIMBUS 24

Vesti

Trkači koji su do sada prelazili distance u Asics Nimbus patikama najbolje znaju kakvim performansama se one mogu pohvaliti – besprekoran dizajn, komfor i podrška koju osetite pri svakom koraku. Taman kada pomislite da ne može bolje, Asics nas iznenadi najnovijom verzijom ovog modela. Reč je o Gel-Nimbus 24 patikama revolucionarnog dizajna, sa inovativnom tehnologijom srednjeg đona koja vam pomaže da lakše savladate duge deonice. Koje su prednosti ovog modela i zašto bi trebalo da ga uvrstite u svoju kolekciju, pročitajte u nastavku teksta.

Prve GEL-NIMBUS™ patike sa inovativnom FF BLAST™ PLUS tehnologijom

 

Asics je među trkačima prepoznat kao brend koji je kontinuirano posvećen razvoju novih tehnologija i modifikacijama dizajna, kako bi maksimalno unapredio vaše iskustvo trčanja. Zbog toga smo navikli da nas uvek iznenade nekim inovativnim modelom u ponudi. Ovog puta je to Gel-Nimbus 24, patika za koju kreatori iz Asics-a tvrde da menja percepciju trkača o pokretu. Prema rečima Tomohira Nagase, generalnog menadžera sektora za razvoj kompanije Asics, ove patike će omogućiti trkačima da u potpunosti osete sve benefite pokreta. Zahvaljujući FF BLAST™ PLUS tehnologiji koja je smeštena u srednjem đonu, smanjuje se pritisak prilikom dodira stopala sa podlogom, a optimalan povrat energije pri svakom odrazu je zagarantovan. Ovo je naročito važno kada prelazite veće kilometraže, jer što su patike udobnije, vaše noge će biti odmornije, a samim tim spremnije da izdrže napor.  

Upoznajte se sa dizajnom koji drastično redukuje težinu patika

 

Ukoliko vam je težina jedna od glavnih referenci prilikom odabira patika za trčanje, treba da znate da je najnovija Gel-Nimbus verzija lakša od svojih prethodnika za oko 20 g, a da pritom nimalo ne gubi na funkcionalnosti i komforu. Reč je o Trusstic System® tehnologiji koja u kombinaciji sa ASICS LITE™ redukovanim trakcionim đonom čini da sve vreme imate utisak kao da ništa ne nosite na nogama. Gornjište od prozračnog mrežastog materijala i izuzetno fleksibilnih panela, postavljenih na bočnim stranama, lako se prilagođava svakom pokretu stopala. Unutrašnjost gazišta je obložena OrthoLite™ X-55 uloškom, što je dodatna prednost kada govorimo o udobnosti. I ova verzija se može pohvaliti dinmičnim, koloritnim izgledom kojim dominiraju ekspresivne boje, prepoznatljivi logo brenda i reflektivni detalji koji povećavaju vidljivost u uslovima noćnog trčanja.

Gel-Nimbus 24 patike su dizajnirane za trkače sa neutralnom pronacijom i supinacijom. Dostupne su u više različitih kombinacija boja, u veličinama za muškarce i žene, a možete ih pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili poručiti online.

 

Run' n More tim