Vesti
26.12.2023.

Nike React X InfinityRN 4 GORE-TEX - Savladajte izazove zimskog trčanja

Vesti

Nema lošeg vremena kada ste adekvatno opremljeni! Ovo je pravilo koje iskusni trkači jako dobro znaju, zbog čega im je fokus na opremi koju biraju. Kako je većini nas stabilnost, pored udobnosti, jedan od najvažnijih kriterijuma prilikom odabira, krenite uvek od obuće koju nosite.

Za trčanje u hladnim uslovima, od brenda Nike nam stiže unapređena verzija InfinityRN 4 modela koju ćete ove zime obožavati da nosite. React X InfinityRN 4 GORE-TEX su patike dizajnirane za maksimalnu zaštitu stopala. Sa dodatkom potpuno nove tehnologije srednjeg đona u vidu ReactX pene koja vam pruža za oko 13% veći povrat energije u poređenju sa običnom React penom, osetićete udobnost pri svakom koraku. Jer, što više podrške pod stopalima imate, vaše trčanje će biti lakše i rasterećenije.

Kako je zimska sezona praćena čestim padavinama, mokre i klizave staze su nešto što nećete moći da zaobiđete, ali ako vaše patike sadrže zaštitni GORE-TEX materijal u gornjištu, poput najnovijih InfinityRN 4 patika, ove staze neće biti toliko izazovne za vaše trčanje. Storm Tread đon sa neklizajućom podlogom i dubokim šarama omogući će vam stabilno i sigurno kretanje, bilo da je napolju kiša ili blato.

Ovo je verzija koja je dizajnirana za nepredviđene uslove u kojima se trkači mogu naći usled trčanja. Ako ste imali dilemu prilikom odabira najboljeg zimskog saveznika na stazi, vreme je da se uverite zašto je Nike React X InfinityRN 4 GORE-TEX neprikosnoveni izbor ove sezone.

 

Run'n More tim