Vesti
19.08.2019.

TESTIRALI SMO PATIKE IZ NOVE HOKA KOLEKCIJE

Vesti

Subota, 17. avgust, od 15-18h, termin je koji je bio rezervisan za treći Hoka Test Day, događaj koji smo, inspirisani velikim interesovanjem trkača za modele s potpisom brenda HOKA ONE ONE, organizovali na Adi Ciganliji. Kao i prethodna dva puta, odabrana je lokacija koja je jedno od omiljenih mesta mnogih trkača.

Ljubitelji trčanja, ali i drugih sportskih aktivnosti, imali su priliku da isprobaju i testiraju modele iz nove HOKA kolekcije - Challenger ATR 5, Clifton 6, Speedgoat 3 i druge. Zainteresovani trkači su se, zahvaljujući Run’n More-u koji je ponovo bio organizator događaja, još jednom uverili u udobnost, kvalitet i odlične performanse mnogima omiljenih modela patika za trčanje.

Trećem HOKA Test Day-u prisustvovao je veliki broj trkača koji su, osim prilike da isprobaju najnovije modele tog brenda, dobili i brojne korisne savete od naših trkača i tako, sigurni smo, obogatili svoje trkačko iskustvo. Uvereni smo da su svi oni koji su toga dana odabrali nove HOKA patike svoje trkačke sposobnosti podigli na još viši nivo.

Pogledajte kako je bilo na trećem Hoka Test Day-u, a ako niste bili u prilici da ih već isprobate, sve HOKA ONE ONE modele iz nove kolekcije možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili u online shop-u.

Run'n More tim