Vesti
10.02.2021.

Stigao je ULTRABOOST 21

Vesti

Trkači odlično znaju da sport ima neverovatnu moć da transformiše živote. To je razlog zašto je popularni sportski brend adidas veliku pažnju posvetio razvoju patika za trčanje, dok nova silueta ULTRABOOST 21 donosi energiju koja motiviše na promene. Tokom pandemije koronavirtusa, trčanje je veliki broj ljudi održalo u pokretu i pomoglo im da zadrže pozitivnu energiju i sportski duh. 

 

U saradnji sa adidas Running zajednicom, tim vodećih dizajnera poznatog sportskog brenda predstavio je nove patike još atraktivnijeg dizajna koji se ističe još i ultimativnom tehnologijom performansi. 

 

 

 

Razvoj ULTRABOOST 21 modela ogleda se u redizajnu torzionog sistema siluete. Novi adidas Linear Energy Push obezbeđuje ojačanje u đonu i omogućava trkačima manje savijanje prednjeg dela stopala, uz sigurniji korak. Ova inovacija sjajno funkcioniše u kombinaciji sa zaštitnom BOOST tehnologijom, koja se nalazi u središnjem delu đona, a sada je ima čak 6% više. Tako se trkačima pruža neverovatan povrat energije, uz udobnost pri svakom koraku. PRIMEKNIT + gornjište daje punu podršku kretanju, kombinujući neverovatnu udobnost i lagane pokrete. Uz PRIMEBLUE reciklirani materijal visokih performansi koji sadrži najmanje 50 odsto plastike Parley Ocean, adidas pokazuje svoju posvećenost održivosti.

 

 

Globalna studija kojom se ovaj sportski brend bavio prilikom razvoja nove ULTRABOOST siluete, dodatno je stavila akcenat na moć trčanja, kao nešto što pomaže pozitivnoj transformaciji i poboljšanju fizičkog i mentalnog blagostanja. Pokazalo se da trkači imaju čak 20% viši nivo energije od onih koji to nisu, dok je preko 40% ispitanika koji su povećali učestalost trčanja takođe reklo da su razvili pozitivniji pogled na život. U međuvremenu, jedan od tri ispitanika identifikovao je prednosti trčanja za mentalno zdravlje kao jedan od glavnih motivacionih faktora.

 

 

"Stvarajući adidas ULTRABOOST 21, razvili smo našu najpotpuniju patiku za trčanje ikad. ULTRABOOST je vodeća inovacija adidasa, a primarni cilj je da svaka patika bude bolja od prethodne. Nova silueta uzima sve estetske sastojke koji su bili deo originalnog DNK i spaja ih sa najnovijom tehnologijom", ističu iz brenda adidas.

 

 

ULTRABOOST 21, u živopisnom belom i fluorescentno žutom koloritu, možeš pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online. Uskoro te očekuje i prava ekskluziva iz Ultraboost kolekcije, ali o tome više reči u jednom od narednih blogova.

 

Run'n More tim