Vesti
11.02.2021.

EKSKLUZIVNO U RUN'N MORE-U: adidas ULTRABOOST 21 Solar Yellow

Vesti

Sredinu februara u našoj ponudi obeležiće prava EKSKLUZIVA - model adidas ULTRABOOST 21 Solar Yellow, koji će biti dostupan samo u Srbiji, u Uzun Mirkovoj 10 i online, u količini od SAMO 10 PARI.

 

 

Nakon što je početkom meseca predstavljena nova ULTRABOOST 21 kolekcija patika za trčanje, stigao je i model koji smo dugo čekali. U neonskoj žuto-zelenoj nijansi, koja je toliko vibrantna da na prvi pogled privlači pažnju, ovaj model sadrži i adidas Linear Energy Push (LEP) koji obezbeđuje ojačanje u đonu i omogućava manje savijanje prednjeg dela stopala, uz sigurniji korak.

 

 

U kombinaciji sa zaštitnom BOOST tehnologijom, koja se nalazi u središnjem delu đona i koje sada ima čak 6% više, ova inovacija trkačkima pruža neverovatan povrat energije, uz udobnost pri svakom koraku. PRIMEKNIT + gornjište daje punu podršku, kombinujući neverovatnu udobnost i lagane pokrete. Uz PRIMEBLUE reciklirani materijal visokih performansi koji sadrži najmanje 50 odsto plastike Parley Ocean, posebna pažnja posvećena je i održivosti. 

 

 

Model ULTRABOOST 21 Solar Yellow biće uskoro dostupan samo u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 i u online shop-u. Budite jedan od 10 trkača koji će ga u novoj sezoni poneti na stazi ili na velikim trkama, jer će vam pružiti neverovatan boost energije i dodatno vas podstaknuti na pozitivne promene.

 

Pratite objave na našem sajtu i društvenim mrežama za više informacija. 

 

Run'n More tim