Zanimljivosti
23.12.2019.

ZAŠTO JE RUN'N MORE PRAVI HRAM ZA TRKAČE U BEOGRADU?

Zanimljivosti

Trkači koji su bili u prilici da posete našu prodavnicu u Uzun Mirkovoj 10 puni su reči hvale, ne samo kada govorimo o prodavcima-trkačima, već i o ponudi najpoznatijih svetskih brendova. Pored ljubaznosti momaka sa kojima možete razmeniti trkačka iskustva, na vas će poseban utisak ostaviti i brojne druge pogodnosti koje su namenjene baš trkačima. Nela Bunčić (@yugoslovenka_) vam u novom videu otkriva tri veoma važna razloga zbog kojih je Run'n More pravi trkački hram za ljude iz Beograda, ali i za sve ljubitelje trčanja koji odluče da trče u našem glavnom gradu.

 

 

U svakoj prodavnici možete pronaći kabine za presvlačenje, to niko ne osporava, ali se naša kabina po nečemu razlikuje. U pitanju su ormarići, koji su smešteni u svlačionici, a u koje možete staviti sve stvari sa kojima ne želite da idete na trčanje. Svaki ormarić ima svoj ključ, koji možete poneti sa sobom, te biti potpuno sigurni da su sve vaše potrepštine na bezbednom mestu. 

 

U blizini prodavnice nalaze se dve staze koje su naročito popularne među trkačima - staza na Kalemegdanu, koja je duga oko 1 km, i staza na keju 25. Maj, na kojoj možete trčati veće dužine. 

 

Ako je napolju hladno, nakon trčanja se možete istegnuti u prodavnici, ili to po lepom vremenu možete uraditi napolju.

 

Kada se nakon trčanja vratite u Run'n More, čekaju vas voda i Cedevita (po želji), a potom i - tuširanje. Da, u prostorijama prodavnice nalazi se tuš kabina sa gelom za tuširanje, šamponom i regeneratorom za kosu, pa se nakon treninga možete istuširati i spremiti za sve što vas čeka u nastavku dana. Dame mogu oprati kosu i osušiti je fenom koji se takođe nalazi u svlačionici.

 

Veoma je važno da napomenemo da su sve ove mogućnosti POTPUNO BESPLATNE, baš kao i naš foot scanner, i da svakog radnog dana od 10-21h, a nedeljom od 10-18h, možete otići na trčanje u blizini Run'n More-a, spremiti se za trčanje, ali i za sve aktivnosti koje vas čekaju nakon trčanja.

 

Dobro došli!

 

Run'n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""