Zanimljivosti
20.05.2020.

ISPROBALI SMO NOVE MIZUNO PATIKE ZA TRČANJE

Zanimljivosti

Brend Mizuno u trkačkom svetu ne treba posebno predstavljati. Prateći potrebe i želje trkača, njegovi dizajneri iz godine u godinu stvaraju trkačke modele koji pružaju savršenu podršku na svim stazama i u ključnim trenucima.

 

Iako su velike trke planirane za proleće odložene za jesen, mi ne odustajemo od priprema za polumaratonske i maratonske distance. Isprobali smo nove Mizuno patike za trčanje i danas vam prenosimo utiske o modelima koji su prispeli u našu prodavnicu i online shop.

 

Mizuno Wave Sky 3 muške i ženske patike za trčanje

 

 

Wave Sky je model koji je dobro poznat među ljubiteljima brenda Mizuno, dok se Wave Sky 3 muške i ženske patike za trčanje izdvajaju neverovatnom mekoćom đona, ali i zaštitom i komforom koje pružaju trkačima. Uzimajući u obzir perfektnu tranziciju od pete ka prstima, prosečnu težinu i sveukupne performanse, Wave Sky 3 su patike koje su namenjene brzim trkačima. Stepen stabilnosti koji ovaj model nudi potpomaže korigovanju nadpronacije.

 

Idealne su za dugoprugaše, trkače koji žele da se osećaju kao da lebde tokom trčanja. XPOP PU pena i Mizuno Foam Wave tehnologija ukombinovane su tako da pruže potpuno novo trkačko iskustvo, dok AeroHug konstrukcija obezbeđuje maksimalnu stabilnost i komfor prilikom svakog koraka.

 

Prosečna težina muških patika iznosi 320 g, dok je prosečna težina ženskog modela 275 g.

 

Mizuno Wave Daichi 5 muške i ženske patike za trčanje

Ukoliko je vaša omiljena podloga trail i potrebne su vam patike za različite terene, koje su potpuno prilagodljive svim podlogama, Mizuno Wave Daichi 5 prave su patike za vas. Savršeno će pratiti vaš avanturistički duh, jer su zahvaljujući đonu izrađenom od Michelin gume idealne za nepristupačne podloge. Prilagodljiv sistem prianjanja pruža sigurnost sa svakim korakom, dok objedinjene XtaRide i Mizuno Wave tehnologije garantuju nenadmašnu prilagodljivost za vrhunski tempo na neravnim terenima.

 

Prosečna težina muških Daichi 5 patika iznosi 320 g, dok prosečna težina ženskog modela iznosi 270 g.

 

Mizuno Wave Horizon 4 muške patike za trčanje

Zašto da trčite kada možete da lebdite? Upravo to pitanje trkačima postavljaju čelnici brenda Mizuno prilikom promocije Wave Horizon 4 muških patika. I zaista, kombinacija XPOP PU pene i Mizuno Wave tehnologije garantuje jedinstvenu mekoću prilikom svakog pokreta, zahvaljujući kojoj ćete se osećati kao da lebdite dok dodirujete podlogu.

 

Novi sistem stabilizacije i jedinstvena struktura pružiće potpuno novo trkačko iskustvo. Prosečna težina ovog modela iznosi 320 g.

 

Mizuno Wave Inspire 16 ženske patike za trčanje

Predstavljamo vam trkačku ikonu – patike koje garantuju maksimum performansi, uz neophodnu stabilnost prilikom dužinskog trčanja. U pitanju je Mizuno Wave Inspire 16, model koji apsorbujućim međuđonom i SmoothRide Support Wave tehnologijom pruža savršen balans udobnosti i lakoće sa svakim pokretom, uz još bolju tranziciju od pete ka prstima. Potpuno novo mrežasto gornjište konstruisano je tako da pruži prozračnost i dodatno je ojačano detaljima na prstima i peti.

 

Unapredite svakodnevne trkačke treninge ovim modelom koji teži samo 240 g.

 

Mizuno Wave Rider 23 muške patike za trčanje

Neutralni pronatori, imamo prave patike za vas! Predstavljamo vam Mizuno Wave Rider 23, model koji neće samo unaprediti vaše trkačke performanse, već će osećaj udobnosti popeti na još viši nivo. Dizajnirane su tako da temperaturu stopala održe što nižom, a performanse trkača koji ih nosi što višim. Tome svakako doprinose U4ic i U4icX tehnologije koje garantuju maksimalni povrat energije sa svakim korakom.

 

Lagano mrežasto gornjište dodatno doprinosi komforu koji konstrukcija patike obezbeđuje svakom trkaču, dok nagib đona iznosi 12 mm. Prosečna težina ovog muškog trkačkog modela iznosi 290 g.

 

Doživite potpuno novo trkačko iskustvo u novoj Mizuno kolekciji patika za trčanje. Možete je pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online.

 

Run’n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""