Zanimljivosti
06.07.2020.

ISPROBALI SMO NOVE HOKA ONE ONE CLIFTON EDGE

Zanimljivosti

Patike koje pružaju najmekši i najudobniji osećaj prilikom svakog susreta sa podlogom, model koji pomera granice trkačkog sveta, kombinacija maksimalne mekoće i minimalne težine, inovacija koja je brend HOKA ONE ONE ustoličila na mapi trkačkih giganata koji se ne ustručavaju da istražuju i predstavljaju najnovije tehnologije – sve su to komentari koji su pratili predstavljanje novih HOKA ONE ONE Clifton Edge patika za trčanje. Naši trkači su imali priliku da ih među prvima isprobaju i evo prilike da pročitate njihove utiske.

 

Zašto je model HOKA ONE ONE Clifton Edge naša preporuka?

Pomerivši granice performansi koju pružaju Hoka Clifton modeli, nove Clifton Edge patike za trčanje u svom sastavu donose potpuno novu tehnologiju punjenja đona, sa posebno osmišljenom penom, i vrhunsku, pomalo futurističku geometriju.

 

Oslanjajući se na ultra laganu i neverovatno mekanu konstrukciju, HOKA ONE ONE Clifton Edge omogućavaju veoma gladak prelaz od pete ka prstima prilikom susreta s podlogom, čemu znatno doprinosi specijalni dodatak na peti patike. Taj dodatak ispunjen je elastičnom penom koja se razlikuje od svih dosad upotrebljenih na HOKA modelima, zbog čega Clifton Edge sadrži jedinstveni đon koji podupire stopalo, predstavljajući njegovu potpornu bazu.

 

Svaki detalj Clifton Edge patika za trčanje

 

HOKA ONE ONE Clifton Edge patike za trčanje specifične su i zbog toga što predstavljaju savršen spoj dizajna nedavno predstavljenih TenNine patika i dobro poznatih Clifton modela, koji su se među trkačima već izdvojile kao lagana varijanta za sve podloge. Upravo taj spoj trkačima pruža savršenu podršku, ali i osećaj kao da trče po oblacima.

 

Dok ih budete nosili, osetićete takvu stabilnost da ćete zaboraviti na okretanje zglobova prilikom nezgodnog položaja na neravnim terenima. Zahvaljujući dobro poznatoj Meta-Rocker tehnologiji, koja je na ovoj patici specifične geometrije upotrebljena i u međuđonu i u đonu, svaki prelaz od pete ka prstima deluje još mekši i jednostavniji. Detalj u vidu dodatka na peti dodatno stabilizuje svaki kontakt stopala sa podlogom i sprečava opterećenje kolena, ali i donjeg dela leđa.

 

Futuristički dizajn i težina patike koja je poput pera čine ovaj model savršenim izborom za predstojeće letnje dane.

 

Prosečna težina muškog modela, koji je dostupan i u našoj ponudi, iznosi 253 g, dok je nagib đona od pete ka prstima 5 mm. Kada je o ženskom Clifton Edge modelu reč, njegova težina iznosi 206 g i uskoro će takođe biti dostupne u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 i online. Patike su namenjene neutralnim pronatorima, a dobra vest je da ih možete nositi i tokom treninga u prirodi, jer će vam pružiti maksimalnu podršku i potporu.

 

U novim HOKA Clifton Edge patikama osećaćete se kao da trčite, šetate ili trenirate potpuno bosi, jer je tanko, jednoslojno pleteno gornjište osmišljeno tako da pruža efekat čarape, što je naročito pogodno prilikom lateralnih kretanja. Zahvaljujući njemu, nećete imati osećaj da vam stopalo "šeta" u patikama, već da patika savršeno prati svaki njegov pokret.

 

Isprobajte ih i vi i podelite svoje utiske sa nama.

 

Run’n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""