Ukoliko vam je potrebna motivacija da počnete da trčite, neka prvi zadatak bude da odaberete najbolje patike za trčanje za sebe. Među modelima koji se izdvajaju u našoj ponudi i s pravom se ubrajaju među najpopularnije, upravo su oni koji nose potpis Mizuno brenda čije japansko poreklo mnogo govori o kvalitetu, ali i posvećenosti dizajnera prilikom izrade svake pojedinačne patike. Došlo je vreme da vam predstavimo novu kolekciju tog brenda.

Šta je novo na Mizuno Wave Rider 22 patikama za trčanje?

Mizuno Wave Rider 22 model je koji dizajneri tog brenda posebno izdvajaju. Novitet je penasta ploča, koja se na ovom modelu prostire od pete do sredine stopala, garantujući još veći povrat energije sa svakim korakom. Penasti đon sada je još mekaniji i pruža odličnu udobnost. Da bi se poboljšala fleksibilnost patika, dizajneri su integrisali fleksibilne žljebove u prednjem delu gazišta i proširili mrežasti materijal celom dužinom gornjišta.

Kome su namenjene Mizuno Wave Rider 22?

Wave Rider 22 je odlična patika ukoliko trčite svaki dan. Dizajnirana tako da pruži još veću udobnost, ona će vam pružiti najbolji povrat energije od početka do kraja treninga, bez obzira na podlogu i distance koje trčite. Zahvaljujući redizajniranom gornjištu, prozračnost i fleksibilnost su zagarantovani.

Osim muškog, u našoj ponudi se može pronaći i ženski Mizuno Wave Rider 22. Težina muške patike je 289 grama, a ženske 241 gram, dok nagib đona od pete ka prstima iznosi 12 mm (32 mm na peti i 20 mm na prednjem delu stopala).

Mizuno Wave Inspire 15 – patika kojoj nema premca

Pre više od 15 godina, trkači sa nadpronacijom, stilom gaženja tokom kog se prvi kontakt ostvaruje sa unutrašnje strane stopala, tragali su za patikama koje će ispuniti sva njihova očekivanja. Odgovor iz Mizuna bile su Wave Inspire 15, model koji poseduju redizajnirano gornjište za još mekaniji osećaj tokom kretanja. Novi model muških Wave Inspire 15 patika sadrži Mizuno Wave tehnologiju koja ujedinjuje dva potrebna elementa – udobnost i stabilnost.

Posebno dizajnirano mrežasto gornjište je prozračno i izdržljivo, dok je U4ic tehnologija međuđona za 30% lakša od prethodne  AP+ pene, ali je podjednako funkcionalna, garantujući i udobnost i stabilnost. Izvrstan osećaj prilikom trčanja temelji se na izuzetnoj udobnosti. I U4icX guma na đonu, sa izraženim čepovima za bolje prianjanje na različitim podlogama, pruža veću sigurnost i fleksibilnost, te omogućava da se đon prilagođava neravnim terenima.

Težina patika je 295 grama.

Nebo je granica u Mizuno Wave Sky 2 patikama za trčanje

Maksimalna mekoća đona garantuje maksimalnu udobnost sa novim Mizuno Wave Sky 2 patikama za trčanje. U4icX međuđon prostire se celom dužinom stopala i savršeno je ukomponovan sa Cloudwave tehnologijom. Novitet na Mizuno Wave Sky 2 patikama je AeroHug tehnologija, zahvaljujući kojoj se patika savršeno prilagođava stopalu prilikom svakog pokreta. Zahvaljujući Dynamotion Fit tehnologiji, stabilnost će biti još veća, dok INTERCOOL sistem garantuje odličnu prozračnost, držeći temperaturu stopala optimalnom sve vreme.

Osim muškog modela, u našoj ponudi mogu se pronaći i Mizuno Wave Sky 2 ženske patike za trčanje.

Novu Mizuno kolekciju možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 i online. Koji model je vaš favorit?

Run’n More tim