Trening
03.08.2020.

HOKA ONE ONE CLIFTON 7: Za maksimalno uživanje u trčanju

Trening

Nakon što smo imali priliku da isprobamo model HOKA ONE ONE Clifton Edge, koji predstavlja savršenu kombinaciju maksimalne mekoće i minimalne težine, dizajneri ovog brenda oduševili su nas Clifton 7 patikama za trčanje, koje su zadržale sve vrhunske performanse Clifton modela, sada  upotpunjene perfektnim spojem lakoće i mekoće.

 

 

Sa istim međuđonom i performansama kao i njihove prethodnice, HOKA ONE ONE Clifton 7 muške i ženske patike za trčanje ističu se još rafiniranijom siluetom i unapređenim gornjištem izrađenim od posebno osmišljenog mrežastog materijala. Plišani materijal koji obavija Ahilovu tetivu smanjuje pritisak, dok jedinstvena konstrukcija omogućava jednostavno oblačenje i svlačenje, zbog čega su ove patike idealne za svakodnevne treninge, naročito neutralnih pronatora.

 

Zašto su HOKA Clifton 7 jedinstvene i savršene za trkače?

 

Upravo zbog gornjišta koje ima "otvorenu" mrežastu konstrukciju, a koja pruža maksimalnu prozračnost i ventilaciju stopala tokom aktivnosti. Jezičak patike ukomponovan je sa gornjištem, dok novi, posebno osmišljeni dizajn omogućava njeno još lakše navlačenje.

 

 

Ni kod Clifton 7 patika nije izostavljena Meta-Rocker tehnologija koja pruža savršeni prelaz od pete ka prstima. Mekani EVA međuđon pruža potpunu kompresiju i neverovatnu mekoću pokreta, uz dodatno ojačanje na peti za lakšu tranziciju.

 

Ravnostruka geometrija omogućava stabilnost i potpuni kontakt sa podlogom, što vas čini još sigurnijim na trkačkoj stazi. Dodajte tome i visoko abrazivnu gumu na ključnim zonama za redukciju pritiska prilikom susreta s podlogom i biće vam jasno zašto su HOKA ONE ONE Clifton 7 savršene i za muškarce i za žene.

 

 

Prosečna težina muških Clifton 7 patika iznosi 247 g, dok je nagib međuđona 5 mm.

 

Prosečna težina ženskih Clifton 7 patika iznosi 201 g, uz nagib međuđona od 5 mm.

 

Muške i ženske Clifton 7 patike mogu se pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online.

 

Run’n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara