Vesti
26.03.2017.

Mizuno obuka zaposlenih u Run ’n More i promocija novih modela.

Vesti

Mizuno obuka zaposlenih u Run ’n More i promocija novih modela.


U utorak 14.03 i Sredu 15.03.2017 smo u Run ’n More ugostili Mizuno tim koji nam je predstavio novosti koje stižu iz ovog brenda.

Šta smo naučili i videli?

Novu Cloud Wave ploču, unapređenu sa još više amortizacije i stabilnosti.

Prednost Cloud Wave ploče je još više stabilne-amortizacije, u odnosu na prethodnu Wave ploču je puno mekanija te daje više udobnosti stopalu.

U4iC - Nova tehnologija srednjeg đona, koja je za 30% lakša od prethodne  AP+ pene ali sa jednakom funkcionalnosti (udobnost, stabilnost). Garantuje izvrstan osjeaj prilikom trčanja, koji temelji na izuzetnoj udobnosti i mekoći laganih patika za trčanje.

NEW SMOOTH RIDE Tehnologija, koja omogućava optimalnu udobnost i užitak kod trčanja.

Novi srednji deo patike, kojeg  je Mizuno razvio na temelju najnovijih kompijuterskih simulacija trčanja. Smooth ride omogućava bolje ublaživanje udaraca i povećava savitljivost patike za trčanje. Produžena Wave ploča stvara lakši prenos težišta iz pete na prste. 

EL8 -  zamena za EVA penu: 10% lakši materijal sa jednakom funkcionalnosti

I još mnogo toga o Mizuno tehnologijama koje se primenjuju u modelima dostupnim u Run ’n More

Skeniranje stopala i savetovanje o opremi

Ujedno svi posetioci su imali priliku da skeniraju stopalo na Mizuno Precision Fit skeneru i dobiju savet koje su patike najbolje za njih.


Wave Rider 20 u Beogradu

„Zvezda“ događaja je svakako bio Mizuno Wave Rider 20 model koji je u svom ljubilarnom izdanju stigao i u Beograd u Run ’n More shop.