Vesti
04.09.2023.

Pridruži se 10K Belgrade, Powered by Nike trci

Vesti

Beogradski maraton u saradnji sa brendom Nike ovog septembra organizuje trku na 10km u kojoj će učestvovati trkači širom zemlje i regiona. Trka pod nazivom „10K Belgrade“ označava početak drugog dela trkačke sezone, a održaće se 9. septembra, sa početkom u 18h.

Ukoliko želite da učestvujete na trci i imate više od 14 godina, možete se prijaviti putem sajta Beogradskog maratona na ovom linku, a svoj trkački paket možete preuzeti na prvom spratu TC Galerija 7. i 8. septembra od 12h do 22h. U paketu vas očekuju startni broj i Nike DRI-FIT majica koju dobija svaki učesnik trke.

 

Polazna i zadnja tačka biće Park prijateljstva na Ušću, gde će biti organizovano grupno zagrevanje pred start, kao i zabavni sadržaj za sve učesnike i posetioce. Ruta kojom će se kretati trkači za sada izgleda ovako: Bulevar Nikole Tesle – Karađorđeva (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Trešnjinog cveta (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Ušće – Logor Sajmište – Ušće – Bulevar Nikole Tesle. Na ovoj trasi vas čekaju 3 stanice za osveženje i okrepljenje, a tu je i neophodna medicinska pomoć.

 

Vidimo se na startu!

 

Run' n More tim