Vesti
12.02.2018.

HOKA OBUKA ZA PRODAVCE U RUN ’N MORE PRODAVNICI

Vesti

U četvrtak, 8. februara, posetio nas je Rok Erjavec, isred HOKA tima, i upoznao nas sa mnogobrojnim inovacijama kojima nas je HOKA obradovala ove sezone.

Prenosimo vam sve što smo naučili i videli, kao i deo atmosfere sa obuke. Sve ove modele možete da pronaći u Run ’n More prodavnici ili poručiti u online shop-u.

Arahi 2

Lansiranje originalnog Arahi modela sa J-Frame™ tehnologijom u srednjem đonu 2017. godine je bilo sjajan početak HOKA stabilnih patika za trčanje. Trkači širom sveta su mogli da uživaju u udobnom, laganom koraku bez ikakvog osećaja zetezanja. Sada ARAHI 2 nasleđuje sve sjajne karakteristike originalnog modela, ali uz novi gornji sloj. Novi Arahi 2 pruža veću ventilaciju posebno za gornji deo stopala i preporučuje se za dugo i stabilno trčanje bez znojenja stopala.



CHALLENGER ATR 4

Model CHALLENGER ATR 4 su prilagodljive i stabilne patike pogodne za trail trčanje. Šare na đonu su identične kao kod njegovog prethodnika i daju vam sigurnu podršku na izazovnim stazama. Najvažnija inovacija je nova dvoslojna mrežica na gornjištu patike koja povećava izdržljivost patike, pruža zaštitu i omogućava koži stopala da diše. Takođe, ojačana je zaštita za prste koja pruža novom CHALLENGER ATR 4 modelu dodatnu izdržljivost.  

CLIFTON 4

CLIFTON model je od svog samog početka privukao veliki broj obožavatelja zbog karakterističnog osećaja „trčanja po oblacima“ koji pruža. Sada najnovija verzija CLIFTON 4 pruža još bolji osećaj udobnosti jer je međuđon dodatno obogaćen penastim materijalom, a prednji deo đona je još prilagodljiviji i mekši. Takođe, moramo primetiti da je CLIFTON 4 dobio novi, poboljšani izgled koji već privlači veliki broj radoznalih pogleda.

 

​​​​​​​

MACH

U nameri da proširi svoju ponudu još laganijih, bržih i prilagodljivih patika, HOKA lansira potpuno novu Fly kolekciju. Najlaganija patika iz Fly kolekcije je Mach model. Evidetno je da Mach u sebi nosi gene Clayton modela i da nasleđuje njegove karakteristične prednosti: maksimalna udobnost i prilagodljivost stopalu uz minimalnu težinu. Mach ima novi PROFLY™ srednji sloj koji je mekši na peti a trvđi na prednjem delu stopala. Takođe, Mach karakteriše i RMAT® đon koji pruža još veću elastičnost i izdržljivost i pri vlažnim i izazovnim stazama. Gornjište, jednostavnog izgleda, ima mrežicu različite gustine i zato pruža dobar osećaj prozračnosti i odgovarajućeg prijanjanja uz stopalo.

SPEADGOAT 2

SPEEDGOAT je izuzetno otporna patika za trčanje namenjena za suočavanje i sa najizazovnijim stazama. Drugi predstavnik ovog modela, SPEADGOAT 2 nosi sa sobom velike inovacije. Odlikuje ga šira platforma koja čini još stabilniju bazu kao i kreira više prostora za prste trkača. SPEADGOAT 2 karakteriše i nova mrežica na gornjištu koja omogućava brzo prilagođavanje, ali i drži stopalo u sigurnom položaju, dok Vibram Megagrip đon sa kramponima od 5mm čini SPEADGOAT 2 još izdržljivijim.  

   

Nadamo se da smo vam pomogli u izboru HOKA patika iz nove kolekcije i da ćete pronaći one odgovarajuće za vas. Uhvatite delić atmosfere i pogledajte ostatak fotografija u galeriji.