Vesti
21.09.2018.

OVAKO JE BILO NA PRVOM HOKA TEST DAY-U

Vesti

Ada Ciganlija je jedno od omiljenih mesta beogradskih trkača, te je ova lokacija bila savršen izbor za prvi HOKA Test Day, koji je u četvrtak, 20. septembra održan na novobeogradskoj strani Savskog jezera.

Ljubitelji trčanja, ali i drugih sportskih aktivnosti su toga dana imali jedinstvenu priliku da isprobaju i testiraju modele iz nove kolekcije jednog od najpopularnijih trkačkih brendova – HOKA ONE ONE. Svi zainteresovani su se, zahvaljujući Run’n More timu koji je bio organizator ovog događaja, još jednom uverili u kvalitet i udobnost trkačkih modela poznatog francuskog brenda.

Prvom HOKA Test Day-u prisustvovao je veliki broj trkača, koji su sa zadovoljstvom isprobavali nove HOKA ONE ONE modele, a ujedno iskoristili priliku da dobiju korisne savete od profesionalnih trkača i tako obogate svoje trkačko iskustvo. Pojedini posetioci su pronašli savršen HOKA model, pa smo sigurni da će, zahvaljujući ovom izboru, ali i savetima koji su dobili od Run’n More i HOKA tima, svoje trkačke rezultate podići na još viši nivo.

Pogledajte kako je bilo na prvom HOKA Test Day-u, a ako niste bili u prilici da dođete, sve nove modele HOKA ONE ONE patika možete pronaći u Run’n More prodavnici ili online shop-u.