Vesti
18.10.2018.

AKO SI U KONDICIJI, OVAJ ASICS IZAZOV NE SMEŠ DA PROPUSTIŠ

Vesti

Da li možeš reći da imaš dovoljno kondicije i snage da pobediš sebe u svakom izazovu? Da! Šta misliš, koliko burpija (sklek, skok, čučanj) možeš da uradiš za 60 sekundi? Prijavi se za Asics izazov i saznaj, jer možda osvojiš interesantnu nagradu.

Izazov će biti održan u subotu, 20. oktobra s početkom od 16h u Run’n More prodavnici u Uzun Mirkovoj 10. Svi zainteresovani takmičari za učešće mogu da se prijave istog dana, kod Asics pulta, u periodu od 12 do 16h.

Takmičenje počinje u 16h, dok će učesnik ili učesnica koji uradi najviše burpija biti pobednik izazova. Ukoliko se desi da dva ili više takmičara imaju isti rezultat, održaće se i drugi krug, koji će nam otkriti fizički najspremnijeg. 

Osim učesnika u izazovu, Asics će nagraditi i autora najbolje fotografije sa ovog takmičenja. Odaberi najinteresantniju fotografiju koju ćeš uslikati toga dana, objavi je na Instagramu uz hashtagove #asics #asicssrbija #imoveme #asicsfrontrunner #asicsizazov i možda osvojiš Asics majicu.

Sve učesnike i posetioce toga dana očekuje i vaučer sa 20% popusta za kupovinu Asics opreme u Run’n More prodavnici. Vidimo se u subotu.