Vesti
26.02.2019.

OTKRIVAMO: Ove patike su idealne za duge gradske trke

Vesti

Dizajneri brenda adidas predstavili su novi model patika za trčanje koji je odmah osvojio najveće zvezde svetskog sporta, ali i ikone stila. U pitanju je Ultraboost 19.

Kako su trčanje i treninzi veliki izazov za naše telo, sa patikama kao što su Ultraboost 19, koje pružaju potpuni povrat energije, u mogućnosti ste da neprekidno pomerate svoje granice i unapređujete sopstvene performanse.

Rekreativno trčanje u grupi, nadmetanje sa drugim članovima ekipe, ali i sa samim sobom, tera trkače da konstantno budu bolji, brži, izdržljiviji. Kako bi ispunili ovaj izazov, važno je da koriste dobru opremu, a više od hiljadu njih udružilo se sa dizajnerima brenda adidas kako bi kreirali udobnije i efikasnije patike za trčanje. Rezultat saradnje je Ultraboost 19, silueta čiji je cilj da nepogrešivom udobnošću i apsolutnom efikasnošću trkačima pruži neophodnu snagu i samopouzdanje.

U srednjem sloju novog modela upotrebljeno je 20 odsto više BOOST pene nego kod ranijih silueta, što znatno povećava povrat energije prilikom svakog koraka, dok lagana konstrukcija stopalu pruža potpuno prijanjanje. Ojačanje na peti fiksira ovaj deo stopala, u isto vreme omogućavajući da se Ahilova tetiva bezbedno i neometano pomera.

Nakon što je adidas Ultraboost 19 Laser Red u Americi i Kini rasprodat za manje od sedam minuta, silueta se može pronaći i kod nas, instore i online.