Vesti
12.08.2019.

NE PROPUSTITE TREĆI HOKA TEST DAY

Vesti

Nakon martovskog HOKA Test Day-a, koji je pokazao da je brend HOKA ONE ONE jedan od najpopularnijih među trkačima, odlučili smo da ljubitelje tog brenda ponovo obradujemo trećim HOKA Test Day-em, koji će u subotu, 17. avgusta od 15-18h biti održan na Adi Ciganliji, kod Stonehenge-a

Kao i prethodna dva puta, svi zainteresovani trkači imaće priliku da testiraju HOKA modele iz nove kolekcije, dok će ekipa iz Run'n More-a toga dana biti na Adi i posetiocima dati korisne informacije o najnovijim HOKA patikama, kao i mnogobrojne savete za trčanje. Ne ustručavajte se da naše trkače i trenere pitate sve što vas interesuje, jer smo sigurni da će vam svaka informacija dobro doći.

Sve trkače koji u subotu dođu na Adu Ciganliju i testiraju patike očekuje i vaučer sa 20% popusta na novu kolekciju brenda HOKA. Vaučer mogu iskoristiti u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili u Sport Vision prodavnici u TC Ušće, u periodu od 17. do 31. avgusta.

Vidimo se u subotu, 17. avgusta kod Stonegenge-a na Adi Ciganliji da zajedno testiramo modele iz najnovije kolekcije jednog od najpoznatijih trkačkih brendova. 

Run'n More tim