Vesti
15.08.2019.

HOKA EVO SPEEDGOAT OD DANAS EKSKLUZIVNO U PRODAJI

Vesti

Nova HOKA ONE ONE kolekcija donela je pravi ekskluzivitet u naš šop – HOKA EVO Speedgoat muške i ženske patike za trčanje, koje se mogu pronaći u limitiranom broju. Dostupno je SAMO PET MODELA i to u veličinama – 38 2/3 i 39 1/3 (za žene), kao i 43 1/3, 44 2/3 i 46 (za muškarce).

Šta je to što ovaj model čini tako ekskluzivnim? HOKA EVO Speedgoat idealna je za trail i postavljanje novih trkačkih rekorda u toj kategoriji. Zahvaljujući mekanom punjenju đona i izdržljivom gornjištu, patika će svim trkačima pružiti savršenu podršku tokom trke, uz maksimalnu udobnost, maksimalnu trakciju i maksimalnu izdržljivost. U njima ćete brzo savladati svaki teren!

Zahvaljujući MATRYX® gornjištu od tekstila upotpunjenom nizovima sintetičkih vlakana visoke otpornosti na međuđonu, svakom trkaču je obezbeđena maksimalna snaga i izdržljivost sa svakim korakom, uz minimalan napor. Patika teži svega 292 g, dok je nagib međuđona 4 mm. Izrađena je od nepropustljivog, ali prozračnog materijala, koji će vaše noge držati suvim sve vreme, dok će vam ujedno pružiti odličnu ventilaciju stopala, naročito u prednjem delu.  

Blago izrezbareni jezik pruža dodatnu udobnost na svakim korakom, dok su međuđon i đon ispunjeni Speedgoat 3 CMEVA penom, koja pruža mekoću na precizno targetiranim delovima stopala. Vibram® Megagrip na podlozi patike još jedna je garancija za odličnu trakciju na svim terenima i u svim pravcima.

HOKA EVO Speedgoat muške i ženske patike za trčanje od danas su ekskluzivno dostupne u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10. Budite jedan od pet trkača koji će imati privilegiju da ih nosi!

Run’n More tim