Vesti
02.09.2019.

IT’S MIZUNO TEST DAY TIME

Vesti

Ljubitelji trčanja navikli su da ih, iz meseca u mesec, obradujemo interesantnim aktivnostima u našem šopu, kao i na najpoznatijim trkačkim lokacijama u gradu. Nakon Ade Ciganlije, sledeća lokacija koja je rezervisana za jednu takvu aktivnost je Košutnjak. Dragi trkači i ljubitelji brenda Mizuno, došlo je vreme za prvi Mizuno Test Day!

Datum je 4. septembar, s početkom u 14h, a lokacija restoran „Golf“ na Košutnjaku.

Svi ljubitelji brenda imaće toga dana priliku da testiraju najnovije muške i ženske modeleWave Inspire 15, Wave Rider 23, Wave Sky 3, Wave Horizon 3, Wave Daichi 4 GTX i druge, koji od početka slove za neke od najboljih trkačkih patika na svetu.

Pored prilike da testiraju patike iz nove Mizuno kolekcije, svi posetioci dobiće i vaučere sa popustom za kupovinu u našoj prodavnici, ali i brojne korisne trkačke savete od naših profesionalnih trkača i trenera.

Kao brend koji je nastao sa idejom da doprinese sportskom svetu, Mizuno već više od sto godina trkačima, ali i drugim sportistima pruža jedinstveno iskustvo, maksimalnu stabilnost i udobnost, pa ne propustite ovu priliku da se „upoznate“ sa njegovim najpoznatijim modelima.

Vidimo se na Košutnjaku 4. septembra!

Run’n More tim