Vesti
28.10.2019.

ADIDAS RUNNING CHALLENGE DAY

Vesti

Predstavljanje novih adidas Pulseboost HD Winterized patika za trčanje, koje su zapravo unapređena verziju popularnog Pulseboost HD modela prilagođena zimskim uslovima, bilo je savršen povod za organizovanje velikog adidas Running Challenge Day-a, koji je zakazan za subotu, 2. novembar u 12h.  

 

Pored prilike da isprobaju nove Pulseboost HD Winterized patike, trkači koji se prijave za adidas Challenge Day (prijave su besplatne i ograničene, dok svoje mesto možete obezbediti na ovom linku) sigurno će se odlično zabaviti u različitim aktivacijama koje su pripremljene za taj dan. Odlična vest je da ih možete isprobati sve, te da učešće u jednoj aktivaciji ne isključuje učešće u ostalim! Šta možete da očekujete?

 

Adidas Running Challenge – BOOST X/O aktivacija

Ukoliko ste kao mali voleli igricu X/O, sigurno ćete uživati i u trkačkoj verziji te igrice nazvane BOOST X/O. Igraće se kup sistem u timovima sa po tri igrača, dok su za najbolje obezbeđene majice za trčanje i flašice za vodu za ceo tim.

 

Adidas Running Challenge aktivacija – FEEL THE BOOST

Trening snage na otvorenom deo je aktivacije FEEL THE BOOST. Pokažite da ste najspremniji za svaki zahtev koji se postavi i osvojite adidas torbu za trening.

 

Adidas Running Challenge – BOOST 100M

Sprint na 100m u muškoj ili ženskoj kategoriji deo je još jedne aktivacije na adidas Running Challenge Day-u. Nagrada za najbrže su adidas šorts i majica za trčanje.

 

Aktivacija PULSEBOOST HD WINTERIZED TRY ON

Istrčite najbrži kilometar u novim Pulseboost HD Winterized patikama za trčanje. Nagrada za najbrže su muške i ženske Winterized patike, a ako odgovorite tačno na kviz pitanja koja će vam biti postavljena, možete osvojiti i vaučer za kupovinu u Sport Vision prodavnicama.

 

Vidimo se u subotu, 2. novembra na Kalemegdanu, Donji grad, na odličnoj žurci koja očekuje sve učesnike ovog Challenge Day-a.

 

Adidas Pulseboost HD Winterized muške i ženske patike za trčanje možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili online.

 

Run’n More