Vesti
04.11.2019.

ADIDAS RUNNING CHALLENGE DAY RECAP

Vesti

Hladno vreme i jak vetar nisu sprečili ljubitelje trčanja da u subotu, 2. novembra dođu na Kalemegdan i učestvuju u adidas Running Challenge Day-u. Reč je o trkačkoj manifestaciji koja je održana u sklopu promocije adidas Pulseboost HD Winterized patika za trčanje, a tokom koje su trkači imali priliku da se odlično zabave i oprobaju u različitim aktivacijama pripremljenim specijalno za njih.

 

Okupljanje trkača u adidas Running zoni počelo je pola sata pre podneva, kada je i bio najavljen početak ovog Challenge Day-a. Zainteresovani učesnici, koji su se prethodno prijavili na sajtu, mogli su da učestvuju u svim aktivnostima, dok je prva u nizu bila FEEL THE BOOST trening snage. Nakon zagrevanja, kao najbolji u tom takmičenju istakli su se Jagoda Stolić u ženskoj, i Petar Ristivojević u muškoj kategoriji. Oni su kao nagradu dobili adidas torbe za trening.

 

BOOST 100M - takmičenje u trčanju na 100m okupilo je najbrže trkače, koji su se nadmetali u najbrže istrčanoj distanci. Pobednik u muškoj kategoriji bio je Miroslav Dukadinović sa vremenom 00:11:94, a u ženskoj Slađana Stamenković, koja je 100m istrčala za 00:14:21. Nagrade - šorts i majice za trčanje brenda adidas.

 

X/O je svakako bila najveselija i najinteresantnija aktivacija adidas Running Challenge Day-a. Pobednice tog timskog takmičenja bile su Simona Magas, Jelena Matović i Mia Stanković, koje su kao nagradu u trkačkoj X/O igrici osvojile adidas majice za trčanje i flašice za vodu.

 

Pulseboost HD Winterized Try On aktivacija obuhvatala je nadmetanje u najbrže istrčanom kilometru. Pobednici su Sara Ilić i Goran Nikolić, koji su kilometar istrčali iznad svih očekivanja i osvojili nove Pulseboost HD patike

 

I mi smo nagradili jednog od učesnika adidas Running Challenge Day-a, i to najkreativnijeg! U pitanju je Draginja Nina Nikolić (@draginjanina), koja nas je tagovala na svom Instagram Story-ju uz #WinterizedChallenge. Ona je osvojila majicu za trčanje. 

 

Pogledajte kako smo se u subotu proveli na Kalemegdanu i još jednom čestitamo svim dobitnicima nagrada!

 

Run'n More tim