Vesti
12.11.2019.

SLATKIŠI PONOVO TRČALI PLAVI KRUG OKO ADE

Vesti

Najslađi maraton i trka podrške za osobe sa dijabetesom – Plavi krug oko Ade, održani su u nedelju, 10. novembra 2019. godine tradicionalni osmi put na Adi Ciganliji. Organizator je i ovoga puta bio Plavi krug, udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda, a kao prvi trkački šop u Srbiji i mi smo podržali ovu humanitarnu manifestaciju.

 

Trkači su toga dana mogli da učestvuju u maratonu (42 km) ili Trci podrške (7700 m). Start maratona bio je zakazan za 10h, dok je Trka podrške počela u 12h. Cilj i jedne i druge trke bio je samo jedan – podizanje svesti o značaju borbe protiv dijabetesa. I naš SVRNM tim uzeo je učešće u Trci podrške i još jednom pružio podršku svim osobama obolelim od dijabetesa.

 

Manifestacija „Plavi krug oko Ade“ već osam godina dokazuje da je trčanje odličan vid rekreacije za dijabetičare i, pored maratona, podrazumeva i organizaciju Trke podrške, koja nije takmičarskog karaktera, već se umesto startnog broja kupuje majica kojom se udruženju Plavi krug omogućava neometan kontinuirani rad.

 

Najbolji učesnici maratonske trke, u muškoj i ženskoj kategoriji, dobili su vredne vaučere za kupovinu u našoj prodavnici i s trke otišli sa osmehom na licu, jer su mnogobrojnim posetiocima Ade Ciganlije toga dana skrenuli pažnju na značaj redovne kontrole i kontinuirane borbe protiv dijabetesa.

 

Svi učesnici i posetioci imali su priliku da provere glikemiju, ali i da uživaju u odličnoj atmosferi za koju je ovoga puta bio zadužen DJ EMBA.

 

Pogledajte kako je ove godine protekla manifestacija Plavi krug oko Ade.

 

Run’n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""