Vesti
12.11.2019.

SLATKIŠI PONOVO TRČALI PLAVI KRUG OKO ADE

Vesti

Najslađi maraton i trka podrške za osobe sa dijabetesom – Plavi krug oko Ade, održani su u nedelju, 10. novembra 2019. godine tradicionalni osmi put na Adi Ciganliji. Organizator je i ovoga puta bio Plavi krug, udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda, a kao prvi trkački šop u Srbiji i mi smo podržali ovu humanitarnu manifestaciju.

 

Trkači su toga dana mogli da učestvuju u maratonu (42 km) ili Trci podrške (7700 m). Start maratona bio je zakazan za 10h, dok je Trka podrške počela u 12h. Cilj i jedne i druge trke bio je samo jedan – podizanje svesti o značaju borbe protiv dijabetesa. I naš SVRNM tim uzeo je učešće u Trci podrške i još jednom pružio podršku svim osobama obolelim od dijabetesa.

 

Manifestacija „Plavi krug oko Ade“ već osam godina dokazuje da je trčanje odličan vid rekreacije za dijabetičare i, pored maratona, podrazumeva i organizaciju Trke podrške, koja nije takmičarskog karaktera, već se umesto startnog broja kupuje majica kojom se udruženju Plavi krug omogućava neometan kontinuirani rad.

 

Najbolji učesnici maratonske trke, u muškoj i ženskoj kategoriji, dobili su vredne vaučere za kupovinu u našoj prodavnici i s trke otišli sa osmehom na licu, jer su mnogobrojnim posetiocima Ade Ciganlije toga dana skrenuli pažnju na značaj redovne kontrole i kontinuirane borbe protiv dijabetesa.

 

Svi učesnici i posetioci imali su priliku da provere glikemiju, ali i da uživaju u odličnoj atmosferi za koju je ovoga puta bio zadužen DJ EMBA.

 

Pogledajte kako je ove godine protekla manifestacija Plavi krug oko Ade.

 

Run’n More tim