Vesti
09.12.2019.

LANSIRALI SMO NOVE ADIDAS ULTRABOOST 20 PATIKE ZA TRČANJE

Vesti

Ukoliko ste u petak, 6. decembra imali priliku da prisustvujete ekskluzivnom launch-u novih adidas Ultraboost 20 patika za trčanje, sigurno ste se, makar na trenutak, osetili kao da se nalazite u svemiru. Upravo je Space Race motiv nove adidas kampanje, kojom taj brend obeležava saradnju sa Međunarodnom svemirskom stanicom i Nacionalnom svemirskom laboratorijom – dvema organizacijama koje dele strast ka inovacijama.

 

U duhu tih inovacija, adidas Ultraboost 20 će biti prva patika za trčanje koja će, zahvaljujući laboratoriji Međunarodne svemirske stanice, biti lansirana u svemir – 250 milja izvan Zemljine orbite.

 

Da, dobro ste pročitali – adidas Ultraboost 20 idu u svemir! Zahvaljujući toj saradnji, za brend adidas nebo više nije granica već – novi početak.

 

 

Ukoliko ste redovno pratili naše objave na društvenim mrežama, imali ste priliku da se sa izgledom ovih novih trkačkih patika upoznate nedelju dana pre zvaničnog launch-a, ali i da se malo „poigrate“ sa njima. Na svoje Instagram profile ste, u prethodnom periodu, objavljivali story-e sa svemirskim motivima, a mi smo autore 25 najboljih pozvali na ekskluzivni event koji smo tim povodom organizovali.

 

U petak je u Run’n More-u sve bilo u svemirskim motivima! Poseban photo boot, koji je podsećao na unutrašnjost svemirskog broda, unutrašnjost prodavnice koja je izgledala kao da se bar na kratko nalazite u orbiti, ali i najnovije adidas Ultraboost 20 patike za trčanje – sve je bilo posvećeno ekskluzivnom launch-u i motivima vezanim za ovu trkačku patiku.

 

 

Glavnu nagradu naše Instagram Story nagradne aktivacije (Ultraboost 20) osvojio je Milan Bibić, dok je dvoje trkača koji su na događaju objavili najinteresantnije story-e na poklon dobilo adidas majice za trčanje.

 

Zašto su nove adidas Ultraboost 20 patike za trčanje tako posebne?

 

Pored činjenice da ih je odobrila NASA, adidas Ultraboost 20 izdvajaju se i odličnim trkačkim performansama, upotpunjenim najkvalitetnijim krojevima i materijalima. Adidas Primeknit+ pleteno gornjište obavija stopalo sve vreme trčanja, ušivena osnova patika postavljena je tako da pruža podršku na mestima na kojima je ona najpotrebnija, dok mekana peta od elastina pruža dodatnu udobnost.

 

Boost đon, po kojem su svi Ultraboost modeli prepoznatljivi, garantuje povrat energije sa svakim korakom i omogućava neometano trčanje i u suvim i u vlažnim vremenskim uslovima. Prosečna težina patike iznosi 310 g i zato nema sumnje da ćete biti oduševljeni čim je probate.

 

 

Priliku da je isprobaju, pored članova adidas Running tima, imali su i ostali posetioci. Svi su se složili s jednim – da su nove Ultraboost 20 patike za trčanje model koji treba da se nađe u svakoj trkačkoj kolekciji.

 

Pogledajte kako smo se proveli na adidas Ultraboost 20 launch event-u.

 

Run’n More tim