Vesti
06.02.2020.

NEW BALANCE FRESH FOAM: Novi sinonim za udobnost

Vesti

Brend New Balance ne prestaje da nas oduševljava trkačkim inovacijama koje svake sezone dolaze iz njihove radionice. Zahvaljujući jedinstvenim tehnologijama koje odlikuju sve patike za trčanje, ovaj brend je već godinama omiljen i tražen među ljubiteljima te fizičke aktivnosti. Dizajneri su za ovu sezonu predstavili najnovije Fresh Foam modele, koji nude još bolju mekoću sa svakim korakom, te se s pravom smatraju novim sinonimom za udobnost.

 

O Fresh Foam tehnologiji đona

Jedna od najinovativnijih tehnologija u trkačkom svetu upravo je Fresh Foam tehnologija đona. Pena koja se tom prilikom koristi još je laganija, pruža bolju amortizaciju i neverovatnu mekoću i udobnost sa svakim korakom. Zahvaljujući tome, svakom trkaču, bez obzira na distancu ili podlogu na kojoj trči, garantuje  se najbolja mekoću i udobnost sa svakim korakom.

 

New Balance Tempo Fresh Foam muške patike za trčanje

Ukoliko tragate za besprekornom udobnošću na trkačkoj stazi, New Balance Tempo Fresh Foam muške patike za trčanje najbolji su izbor za vas. Njihov jedinstven dizajn upotpunjuje unapređeni Fresh Foam međuđon koji garantuje još veću udobnost i energičniji povrat energije sa svakim korakom, mnogo više nego kod svih prethodnih modela.

 

 

Doživite 360 stepeni komfora i udobnosti zahvaljujući Hypoknit pletenom gornjištu dizajniranom tako da pruži podršku i fleksibilnost na mestima na kojima su najpotrebnije, ali i Ultra Heel dizajnu pete koja se savršeno prilagođava stopalu.

 

Prosečna težina New Balance Tempo Fresh Foam muških patika iznosi 281 gram, dok nagib međuđona iznosi 8 mm.

 

New Balance NITREL v3 Fresh Foam ženske patike za trail

New Balance NITREL v3 Fresh Foam ženske patike za trail komotno možete nositi i na drugim stazama. AT gazište garantuje odličnu trakciju, bez obzira na to gde vas put tokom trčanja navede, dok posebno oblikovana unutrašnjost daje veću funkcionalnost patici. REVlite međuđon pruža još laganiji osećaj i veću udobnost, dok maksimalnoj prijatnosti doprinosi kombinacija sintetičkih i mrežastih materijala na gornjištu.

 

 

Prosečna težina ženskog modela iznosi 230 grama, a nagib đona 8 mm.

 

Modele iz nove New Balance Fresh Foam kolekcije možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online.

 

Run’n More tim