Vesti
01.06.2020.

PRIDRUŽI SE #HOMETEAMHERO CHALLENGE-U

Vesti

Svaki tvoj pretrčani kilometar i svaki minut treninga znači! Do sada je on doprinosio tvom fizičkom i mentalnom zdravlju, što svakako nije zanemarljivo, a od sada svaki minut tog treninga može doprineti drugima. Pravo je vreme da udružiš snage sa milionima ljudi širom sveta koji su već deo #HOMETEAMHERO Challenge-a!

 

Reč je o aktivaciji koju je Adidas tim pokrenuo na Adidas Running & Training aplikaciji, a koja za cilj ima prikupljanje donacije od milion dolara COVID-19 Response fondu Svetske zdravstvene organizacije. To je način da se čelnici i promoteri brenda oduže svim ljudima koji, već mesecima, nesebično rade na pružanju pomoći onima kojima je najpotrebnija. 

 

 

Učešće u #HOMETEAMHERO Challenge-u je, do 7. juna, omogućeno svim ljubiteljima sporta širom sveta koji se prijave na ovom linku. Ideja je da se sakupljanjem milion sati koje svi zajedno provedemo u nekoj fizičkoj aktivnosti, korišćenjem pomenute aplikacije koja je dostupna i za iOS i za Android uređaje, sakupi novac koji će biti prosleđen za nastavak borbe protiv korona virusa.

 

Ukoliko do sada nisi, prijavi se danas i postanite deo #HOMETEAMHERO event-a, kako bismo zajedno pružili pomoć i odali počast svim našim i herojima širom sveta!  

 

Run'n More tim