Vesti
08.06.2020.

Under Armour HOVR Machina - više od patike za trčanje

Vesti

Bilo da trče za mesto na takmičenju, kvalifikaciju za maratonsku trku ili im je cilj da poboljšaju performanse i postignu novi lični rekord na pet kilometara, za nekoliko sekundi — trkači uvek žele korak više.

 

U zavisnosti od njihovih potreba, neretko su primorani da biraju ili patike sa visokim đonom za dugoprugaške trke, ili lagane patike za brže trčanje. Upravo je brend Under Armour želeo da reši taj problem i pronađe savršenu ravnotežu kako nijedno ne bi moralo da se žrtvuje u korist drugog. Tako su nastale patike za trčanje Under Armour HOVR Machina.

 

 

UA HOVR Machina se može posmatrati kao kombinacija brzine trkačke patike i udobnosti dugoprugaške patike za treniranje. Kada se tome doda i korigovanje forme u realnom vremenu, dobija se alat koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve za 2020. godinu.

 

Under Armour HOVR Machina za korigovanje forme u realnom vremenu 

Svi trkački modeli u Under Armour kolekciji za 2020. godinu – uključujući model UA HOVR Machina – opremljeni su digitalnom vezom, što omogućava trkačima ne samo da prate i analiziraju svoje trčanje, već i da steknu uvid bez presedana u svoju trkačku formu. Povezano trčanje je tako podignuto na sledeći nivo uvođenjem korigovanja forme u realnom vremenu. Ova personalizovana funkcija pomaže trkačima da osiguraju da im se forma ne pokvari usred trke tako što pruža personalizovane smernice u realnom vremenu i poboljšava upravljanje rizikom od povreda i rezultate.

 

 

Trkači takođe mogu da izmere ugao doskoka i vreme kontakta stopala sa tlom u okviru analize posle trčanja, što im pruža dublji uvid u formu. Ta mogućnost je posebno korisna na dužim stazama, zato što forma može da se naruši zbog umora. Sve navedene funkcije dostupne su jednostavnim povezivanjem sa aplikacijom MapMyRun, koja je deo najveće svetske digitalne zajednice za zdravlje i fitnes sa 270 miliona korisnika, koji rade na unapređivanju sporta i performansi sportista.

 

Visok nivo energije UA HOVR Machina patika za trčanje

Vodeći računa o tome da svaki detalj služi svrsi, Under Armour je pronašao način da model UA HOVR Machina bude lagan i responzivan. Ono što mu daje osetnu brzinu je njegovo ojačanje za propulziju, koje održava brz tempo bez obzira na rastojanje. Dvokrako opružno ojačanje napunjeno ugljenikom Pebax® pomaže trkačima da se podignu na nožne prste uz brz korak i elegantan prelaz od pete ka prstima.

 

 

Brza funkcija, pun pogon

Poznato je da postavljanje đona poboljšava energiju prilikom trčanja, a to je faktor koji može da znači razliku od nekoliko minuta kod maratona. Zato model UA HOVR Machina ima nov neučvršćen međuđon, koji pruža sve prednosti mekog HOVR đona, bez dodatne težine. UA je razvio preciznu geometriju koja ne zahteva mnogo učvršćenja oko UA HOVR međuđona. Učvršćenje podupire UA HOVR ispod međuđona, dok su bočne strane bez učvršćenja, što smanjuje težinu i čuva responzivnost. Uz izdržljivost i udobnost istu kao kod proverenog UA HOVR Infinite modela i oko 20% više UA HOVR đona, UA HOVR Machina obezbeđuje veći povrat energije i pomaže da poslednji kilometar bude vaš najbrži.

 

 

U ovoj godini postanite bolji trkač uz maksimalan povrat energije koji obezbeđuje UA HOVR i sugestije MapMyRun koje se zasnivaju na podacima.

 

Model UA HOVR Machina može se pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online

 

DNK UA HOVR Machina patika za trčanje

  • NEUTRALNO: Za trkače kojima je potrebna ravnoteža fleksibilnosti i mekog đona
  • Nagib đona: 8 mm
  • Težina (muška veličina 9): 280 g
  • Težina (ženska veličina 7): 240 g

 

Run'n More tim