Vesti
07.08.2020.

ADIDAS SUPERNOVA - ZA HEROJE NA TRKAČKOJ STAZI

Vesti

Od lansiranja 2013. godine, Boost postavlja standarde za komfor i dizajn, omogućavajući sportistima iz različitih kategorija, uključujući trčanje, košarku, tenis, golf, skejtbording i bejzbol vrhunske rezultate.

 

Godine 2015, Adidas je predstavio novu verziju svoje dobro poznate Boost tehnologije - adidas SUPERNOVA. Ovaj model, u novom, redizajniranom izdanju, ponovo je ugledao svetlost dana. 

 

Supernova Boost predstavljena je kao potporna patika za trkače koji imaju malo iskrivljenu pronaciju, problem sa izvrtanjem gležnja ili klizanjem stopala. Dokazujući da stabilnost i moda ipak mogu zajedno, Supernova Boost ima prošireni jezičak koji patikama daje lifestyle utisak.

 

 

Pred vama su SUPERNOVAunapređeni modeli Adidas patika za trčanje koji nude kvalitet i udobnost. Ove patike su lagodne za nošenje i maksimalno udobne, olakšavaju kretanje svojom fleksibilnošću i savršenim prianjanjem uz podlogu, što pruža odličnu potporu i preduslov za jači odraz.

Veliki broj trkača ističe brojne prednosti koje ovaj model izdvajaju na sve zahtevnijem tržištu koje svakodnevno napreduje i nudi nove pogodnosti. Ovo je fleksibilna i udobna patika koja je lako prilagodljiva, mekana i lagana. Nećete je osetiti na svojoj nozi, a opet ćete imati sigurnu potporu i podršku prilikom trčanja. Gumeni đon je dobar oslonac na svim terenima, a nasuprot njemu je prozračan gornji deo koji patiku čini potpuno prijatnom za nošenje. Osim funkcionalnosti, bitno je istaći da je gornjište kreirano od 100% recikliranog materijala.

 

 

Moderna, letnja boja i aktuelan dizajn čine SUPERNOVA patike odličnim izborom za trčanje, ali i svakodnevnu šetnju koja iziskuje malo veći broj kilometara.

 

 

Nove adidas SUPERNOVA patike možete pronaći na našem sajtu ili u Run'n More prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 u Beogradu. Takođe, uz kupovinu Supernova patike omogućavamo i 30% popusta na izdvojen asortiman Adidas odeće za trčanje od 6.8. do 6.9.2020. godine. Kompletirajte svoju opremu za trčanje uz Adidas Supernova.

 

Run'n More tim