Vesti
07.06.2021.

OVAKO JE BILO NA 34. BEOGRADSKOM MARATONU

Vesti

Čekali smo dve godine da trkači ponovo izađu na stazu Beogradskog maratona i to se konačno desilo u nedelju, 6. juna. Osećaj je bio neverovatan, baš kao i energija ljudi koji su učestvovali - kako trkača koji su trčali polumaratonsku i maratonsku trku, tako i navijača koji su svim glasom bodrili učesnike.

 

I članovi našeg running tima, na čelu sa kapitenima, istrčali su polumaraton, a mi vam danas prenosimo naše utiske sa 34. Beogradskog maratona.

 

 

Pod parolom PODRŠKA JE VAŽNA, pratili smo sve trkače od starta do cilja, pružajući im energiju i vetar u leđa da izdrže do samog kraja trke. I uspeli smo u tome! Naš punkt nalazio se na Brankovom mostu, jednoj od najtežih deonica trase, sa usponom na kojem mnogi trkači doživljavaju pravu psihološku krizu. 

 

 

Naši navijači su sve vreme, sa mnogo osmeha, motivacionim porukama, navijanjem i uz ritmove muzike, bordili trkače. Kada je bilo posustajanja, bili su tu da im kažu da mogu i da samo nastave dalje, da je cilj blizu. Kada je bilo teško, još jače su navijali za njih, i tako od prvog do poslednjeg maratonca.

 

Na kraju, osmesi, olakšanja na licima, neizmerna sreća i bezbroj aplauza za sve koji su bili hrabri, dosledni i koji su ponovo pobedili sebe, jer nije mala stvar istrčati 21 km i 42 km.

 

 

Čestitamo svim trkačima koji su na jučerašnjoj trci postavili nove rekorde, onima koji su se posle duge pauze ponovo vratili na stazu, a naročito onima koji su se osmelili da prvi put istrče polumaratonsku i maratonsku trku. Svi zajedno ste pobednici i neverovatna inspiracija!

 

Vidimo se i sledeće godine, jer - PODRŠKA JE VAŽNA.

 

U galeriji fotografija pogledajte deo atmosfere sa 34. Beogradskog maratona. 

 

Run'n More tim

 

Trenutno nema komentara