Vesti
24.03.2022.

ECOVISION PROJEKAT − Podrži našu viziju zdrave budućnosti

Vesti

Vreme je da napraviš iskorak ka boljoj budućnosti i postaneš deo pozitivnih promena. Nekada male i naizgled beznačajne − promene su nam potrebne kako bismo mogli da napredujemo. One nas uče kako da posmatramo svet iz drugačije perspektive i menjamo stvari nabolje. Hajde da zajedno koračamo ka lepšoj budućnosti i sačuvamo našu planetu za generacije koje dolaze. Pridruži se EcoVision projektu i postani deo pozitivnih promena. Našom VIZIJOM ZDRAVE BUDUĆNOSTI želimo da pokažemo koliko su zaštita i očuvanje životne sredine važne teme koje se tiču svakog od nas.

 

 

Do sada smo učestvovali u brojnim aktivnostima, a ovo su samo neki od njih − prikupljanje otpada i čišćenje javnih i zelenih površina, izdvajanje PET ambalaže, limenki, stakla i papira, obrada i pretvaranje otpadnog materijala u nove proizvode, reciklaža starih patika i odeće, prikupljanje sredstava od prodaje recikliranog materijala i donacije za obnovu fiskulturnih sala u osnovnim školama. Ovde nećemo stati, već nastavljamo dalje inspirisani željom za promenama.

 

Pozivamo te da nam se pridružiš i podržiš razvoj EcoVision projekta kroz aktivacije koje smo pokrenuli u našim maloprodajnim objektima, kao i na Run ’n More online shop-u. U okviru našeg asortimana nalaze se eco-friendly modeli obuće, odeće i opreme poznatih sportskih brendova koju smo istakli EcoVision obeleživačima. Ovakav način proizvodnje poslednjih godina je sve više u fokusu velikih kompanija koje žele da smanje upotrebu plastičnih materijala u izradi.

 

Ne zaboravi koliko je važno da svakodnevno vodimo računa o očuvanju životne sredine − potrudi se da odvajaš otpad u posebne kontejnere i kutije za reciklažu, izbaci plastiku iz upotrebe i vodi računa o tome gde bacaš smeće.

 

Zajedno možemo više − koračajmo malim, ali značajnim koracima ka lepšoj i zdravijoj budućnosti.

 

Run ’n More tim