Zanimljivosti
31.10.2019.

GEDŽETI ZA TRČANJE KOJE TREBA DA IMATE U SVOJOJ KOLEKCIJI

Zanimljivosti

Patike i odeća za trčanje nisu jedino što treba da imate na umu kada počnete da se spremate za trkačke poduhvate. Podjednako važni su i gedžeti za trčanje, koji vam umnogome mogu olakšati boravak na stazi. Bez obzira na to da li trčite kraće deonice, polumaratonske ili maratonske trke, uz pomoć Nele Bunčić vam otkrivamo koji se sve gedžeti za trčanje mogu naći u vašoj kolekciji.

 

 

Torbice za trčanje

Jedan od najpraktičnijih gedžeta za trkače upravo su torbice, u koje možete smestiti sve što vam je potrebno tokom boravka na stazi. Male su, praktične i sigurno vas neće ometati kojim god tempom da trčite.

Fantomke za trčanje

Kada temperature padnu toliko da udisanje hladnog vazduha postane opterećenje i prepreka, na scenu stupaju fantomke za trčanje. Prozračne su, pa ćete moći da neometano dišete, dok će vam istovremeno štititi glavu, nos, vrat i uši od hladnoće.

Kačketi za trčanje

Idealni tokom sunčanih dana, kačketi su još jedan aksesoar koji bi trebalo da imate u svojoj kolekciji. Boja koja je preporučljiva za trkače je bela, zato što odbija sunce, dok je detalj o kojem takođe treba da vodite računa prednji obod, koji bi trebalo da vam lice potpuno sakrije od sunca.

Flašice za trčanje

Pored standardnih flašica za vodu, u našoj ponudi se mogu pronaći i flašice koje možete navući na šaku i tako ih nositi tokom trčanja. I one su dostupne u različitim dimenzijama, a na vama je da odaberete model koji će vas najmanje ometati.

 

Rukavice za trčanje

S obzirom na to da se tokom hladnog vremena najbrže hlade ruke i noge, rukavice za trčanje su još jedan detalj koji treba da se nađe u vašoj trkačkoj kolekciji. Možete birati deblje ili tanje rukavice, u kojima vam se ruke neće znojiti, a što je još važnije, neće se ni hladiti.

Šalovi i kape za trčanje

Pored rukavica i šalovi i kape za trčanje predstavljaju aksesoare bez kojih trkači ne mogu. Dobra su opcija ukoliko ne volite da nosite fantomke i pružiće vam podjednako dobru zaštitu od vetra i hladnog vremena. Ovo je još jedan detalj koji je naročito dobar za ljude koji imaju probleme sa sinusima.

Satovi za trčanje

Gedžeti koje smo ostavili za kraj apsolutni su must za trkače. U pitanju su, naravno, satovi za trčanje! U našoj ponudi mogu se pronaći modeli brenda Garmin koji zahvaljujući svojim performansama ispunjavaju sve zahteve ljubitelja trčanja. Pored merenja pulsa, brzine, broja koraka, Garmin satovi omogućavaju i merenje različitih zona vašeg pulsa, tako da u svakom trenutku možete pratiti rad srca i voditi računa o vašem zdravlju. Ukoliko planirate da se aktivno bavite trčanjem, ovo je gedžet u koji definitivno treba da uložite novac!

 

Ponudu gedžeta za trčanje čine još i UV rukavi, torbice za držanje telefona tokom trčanja, naočare za sunce, peškirići za hlađenje. Pronađite ih u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili online.

 

Run’n More tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""