Vesti
26.09.2018.

SVE JE SPREMNO ZA 2. BEOGRADSKI POLUMARATON

Vesti

Septembar je u Beogradu definitivno trkački mesec. Nakon WE FLY BELGRADE trke, koja je ove godine okupila neverovatnih 15.000 trkača i triatlona, koji je održan u nedelju, 23. septembra, na red je došao Drugi beogradski polumaraton, koji će u nedelju, 30. septembra startovati sa Trga Nikole Pašića.

Run’n More na 2. Beogradskom polumaratonu

Kao prvi specijalizovani trkački koncept u Srbiji, Run’n More je sponzor ovogodišnjeg polumaratona. Tim povodom smo dizajnirali zvaničnu majicu 2. Beogradskog polumaratona, koju će u nedelju nositi svi učesnici koji su se prijavili za ovu manifestaciju u organizaciji Beogradskog maratona.  Pored majica, učesnici će u paketima koje smo pripremili za njih dobiti i po nešto za okrepljenje na stazi i cilju.

Trasa 2. Beogradskog polumaratona

Trkači će se i ove godine okupiti na Trgu Nikole Pašića. Početak trke je zakazan za 10h, dok će se „Beogradskih 10“ i „Beogradskih 21“ trčati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, ulicom Starine Novaka, Džordža Vašingtona, Cara Dušana i drugim beogradskim ulicama, sve do cilja koji je na Terazijama.

Ukoliko ste se prijavili za 2. Beogradski polumaraton, vidimo se u nedelju na trasi, dok sve vas koji nećete učestvovati pozivamo da dođete i bodrite trkače.