Vesti
25.03.2019.

VREME JE ZA NOVI HOKA TEST DAY

Vesti

Prošlogodišnji, prvi HOKA Test Day koji smo organizovali na Adi Ciganliji, pokazao nam je da je brend HOKA ONE ONE veoma popularan među našim trkačima. Baš zato smo odlučili da ovog marta organizujemo drugi HOKA Test Day. Lokacija je ista, početak novobeogradske strane Savskog jezera, dok će svi zainteresovani HOKA modele iz nove kolekcije moći da testiraju u četvrtak, 28. marta, od 15-18h.

Kao organizatori Test Day-a, i ekipa iz Run’n More-a će toga dana biti na Adi Ciganliji i svim zainteresovanim trkačima dati sve korisne informacije o HOKA patikama, ali i mnogobrojne savete za trčanje. Ne ustručavajte se da naše trkače pitate baš sve što vas interesuje, jer smo sigurni da će vam nova saznanja i te kako biti od koristi.

Sve trkače koji dođu i toga dana testiraju HOKA patike očekuje i vaučer sa 20% popusta na novu kolekciju brenda HOKA. Vaučer ćete moći da iskoristite u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10, ali i u Sport Vision prodavnici u TC Ušće u periodu od 28. marta do 7. aprila.

Vidimo se u četvrtak, 28. marta od 15h na novobeogradskoj strani Ade, da zajedno testiramo najnovije modele jednog od najpoznatijih trkačkih brendova.

Run’n More tim