Vesti
01.04.2019.

OVAKO JE BILO NA DRUGOM HOKA TEST DAY-U

Vesti

Inspirisani velikom posećenošću prošlogodišnjeg, prvog Hoka Test Day-a, ovog marta smo za sve ljubitelje trčanja, ali i brenda HOKA ONE ONE, organizovali drugi HOKA Test Day. Lokacija je, kao i prošle godine, bila Ada Ciganlija, omiljeno mesto mnogih trkača, dok je Test Day održan u četvrtak, 28. marta, na novobeogradskoj strani Savskog jezera.

Ljubitelji trčanja, ali i drugih sportskih aktivnosti, imali su jedinstvenu priliku da toga dana isprobaju i testiraju modele iz nove HOKA kolekcije. Svi zainteresovani trkači su se, zahvaljujući Run’n More-u koji je ponovo bio organizator događaja, još jednom uverili u udobnost, kvalitet i odlične performanse mnogima omiljenih modela patika za trčanje.

Drugom HOKA Test Day-u prisustvovao je veliki broj trkača koji su, osim prilike da isprobaju najnovije modele tog brenda, dobili i brojne korisne savete od naših trkača i tako, sigurni smo, obogatili svoje trkačko iskustvo. Uvereni smo da su svi oni koji su toga dana odabrali nove HOKA patike svoje trkačke sposobnosti, ali i pripreme za Beogradski maraton, podigli na još viši nivo.

Pogledajte kako je bilo na drugom Hoka Test Day-u, a ako niste bili u prilici da ih već isprobate, sve HOKA modele iz nove kolekcije možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili u online shop-u.

Run'n More tim