Vesti
18.11.2019.

BE WEATHERIZED IN NIKE SHIELD COLLECTION

Vesti

Prelazak iz jedne u drugu sezonu, odnosno iz jednog u drugo godišnje doba, najviše osete sportisti, a pre svega trkači. Trčanje na traci u teretani može makar na kratko zameniti trčanje na otvorenom, ali ne i tokom cele jeseni i zime. Srećom, poznati svetski brendovi iz sezone u sezonu predstavljaju unapređene verzije dobro poznatih modela patika. U tu grupu ubrajaju se i patike iz najnovije, Shield kolekcije brenda Nike.

 

U pitanju je kolekcija koja je značenje reči weatherized potpuno prilagodila potrebama trkača, omogućila im novo iskustvo i modele koji će maksimalno olakšati trčanje tokom kišovitih ili snežnih dana.

 

 

Novu Nike Shield kolekciju čine muški i ženski Nike Zoom Winflo 6 Shield, Nike Zoom Pegasus Turbo Shield, Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield i Nike Odyssey React 2 Shield modeli.

 

Nike Zoom Winflo 6 Shield – patike koje prkose zimi

 

Ukoliko ste u potrazi za patikama koje potpuno prkose zimi i lošem vremenu, Nike Zoom Winflo 6 Shield su pravi izbor za vas. Izrađene od vodonepropusnih materijala, patike su mnogo laganije u odnosu na prethodne Winflo modele, što nikako nije umanjilo udobnost koju pružaju trkačima.

 

Pleteno gornjište je „zapečaćeno“ tokom kišnih dana, pa ne morate brinuti da li će vam noge ostati suve, dok posebno prilagođen „lepljivi“ gumeni đon garantuje odličnu trakciju čak i na vlažnim podlogama. Zoom Air jedinica u peti je niskog profila, ali garantuje maksimalnu udobnost i povrat energije sa svakim korakom. Model Winflo 6 Shield sadrži i reflektujuće detalje na prednjoj i zadnjoj, kao i na bočnim stranama.

 

 

Nike Zoom Pegasus Turbo Shield – za trkače koji žele da dosegnu nove visine

 

Još jedan model iz nove Shield kolekcije predstavlja model Zoom Pegasus 36 Turbo Shield. Jedna od najpopularnijih trkačkih patika predstavljena je u potpuno novom izdanju – i bukvalno i tehnički. Duboka je, vodootporna, sadrži reflektujuće detalje, ali i čičak i zip zakopčavanje koji vas ne štite samo od hladnog vremena, već omogućavaju vidljivost tokom tmurnih dana.

 

Da se nije razmišljalo samo o tehničkim, već i estetskim elementima, dovoljno govori upečatljiva kombinacija boja, ali i dizajn koji će vas podstaći da dosegnete nove trkačke visine.

 

 

Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield – vodonepropusna trkačka ikona

 

Ukoliko se ove jeseni i zime odlučite za Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield patike za trčanje, budite uvereni da ćete osvojiti sve zimske rute. Još jedan model iz Shield kolekcije koji je izrađen od vodonepropusnog materijala na savršeni način kombinuje „lepljivi“ đon koji omogućava odličnu trakciju na svim vlažnim terenima i mrežasto gornjište zahvaljujući kojem će vaša stopala ostati suva sve vreme. Dodajte tome reflektujuće detalje i znaćete zašto je ovo jedna od najbezbednijih patika za trčanje tokom kišovitih ili ledenih dana.

 

 

Nike Odyssey React 2 Shield – za trkače koji vole osećaj neverovatne lakoće

 

Lagane i potpuno prilagođene vlažnim uslovima, Nike Odyssey React 2 Shield patike su koje će vam biti najbolja podrška sve vreme trčanja. Sa mekanim, ali „lepljivim“ đonom koji pruža stabilnost, neverovatnu udobnost i maksimalni povrat energije, nijedna staza neće biti neosvojiva.

 

Podjednako vodootporan kao i prethodni modeli, Nike Odyssey se izdvaja i posebnim dizajnom đona koji sprečava proklizavanje, a sadrži i Nike React tehnologiju sa kojom je maksimalni povrat energije zagarantovan sa svakim korakom. Efekat čarape, koji je omogućen njegovim dizajnom, još jedna je garancija za stabilnost u svim vremenskim uslovima.

 

Novu Nike Shield kolekciju patika za trčanje možete pronaći u našoj prodavnici u Uzun Mirkovoj 10 ili naručiti online.

 

Run’n More tim